in

Svadba Nikoline i pokojnog Vidoja koštala je 400.000 eura, a evo ko je bio kum

Slatka-Tajna.Eu

Pišekova i Ristović, koji je noćas iznenada preminuo, vjenčali su se 2013. godine u Monte Karlu, a gosti su bili mnoge bogate i poznate ličnosti iz Srbije i Hrvatske.

Par se upoznao u Dubrovniku, a poslije upoznavanja, ubrzo su se susreli u Crnoj Gori.

Ljubav je počela iz prijateljstva, jer se voditeljka nije odmah zaljubila u beogradskog biznismena. Međutim, on je bio zadivljen Nikolinom i prije nego što je upoznao, dok ju je pratio kao u brojnim emisijama u Srbiji i Hrvatskoj.

Dok je osvajao voditeljku, Vidoje je obasipao pažnjom i gestovima, pa joj je slao cvijeće, torte, pa čak i brendirane torbe u hotelskoj sobi gdje je odsjedala.

Biznismen je ubrzo nakon početka veze riješio da zaprosi Nikolinu, i to na jedan vrlo specifičan način.

Ristović je u jednom beogradskom restoranu ispred Nikoline stavio prsten od bijelog zlata, vrijedan 15.000 evra i zapjevao joj pesmu Sandija Cenova “Žena budi mi ti”, pa joj je poručio da “stavi prsten na ruku, kada bude spremna”.

Voditeljka je pristala na ovu ponudu, a onda je njihov brak započeo gala slavljem.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Par je napravio trodnevno glamurozno slavlje u Monte Karlu, koje je počelo 3. septembra 2013. godine. Na svadbi je bilo 70 zvanica, kojima je bio plaćen put privatnim avionom do Monte Karla, kao i smještaj. Do hotela su dovezli luksuznim limuzinama, a kako se navodi, vjenčanje je koštalo oko 400.000 evra. Održano je u svečanoj sali hotela “Metropol Monte Karlo”.

Mladoženjin kum bio je poznati biznismen Milan Beko, a među zvanicama našli su se Ljubiša Buha Čume, Aca Bulić, Milorad Vučelić, kao i mama bivše modelsice i supruge ruskog milijardera Andreja Meljničenka, Sandra.

Mlada je za ovu priliku nosila vjenčanicu čuvenog dizajnera Zahaira Murada, pa je ovom haljinom ispoštovala tradiciju da obuče “nešto novo”, ali i “nešto plavo”, s obzirom na plave detalje. Nikolina je uz njih nosila dijamantske minđuše Vidojeve majke, pa je na taj način imala i “nešto staro”.

(express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

„Prestani da izgledaš, počni da pjevaš“: Marija brutalna prema kandidatkinji

Prije bi mi ruka otpala nego bih povukao svoj potpis