in

Predstavnici Barcelone nisu uzalud bili u Londonu: Dogovoreno još jedno veliko pojačanje

Slatka-Tajna.Eu

Čeka se samo zvanična potvrda

Chelsea će ovog ljeta gotovo sigurno doživjeti velike promjene u igračkom kadru, a pojedini prvotimci će napustiti klub bez obeštećenja.




E. Čaušević



Prvi koji je potvrdio da neće produžiti ugovor s londonskim klubom i da na ljeto odlazi besplatno je Antonio Rudiger, a kako stvari stoje njegovim stopama će i kapiten ovog tima Cesaz Azpilicueta.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Španskom beku na ljeto ističe ugovor s Chelseajem i odlučio je da je vrijeme za odlazak, te je odbio ponovo mogućnost da produži ugovor s Plavcima.

Engleski mediji su već prije nekoliko sedmica objavili da je Azpilicueta odlučio da napusti klub, a sada je čini se jasno gdje će ovaj iskusni defanzivac nastaviti svoju karijeru.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Naime, prošle sedmice u Londonu su boravili čelnici Barcelone koji su razgovarali s agentima pojedinih fudbalera koji igraju u Premiershipu, a među njima i s predstavnikom Azpilicuete.

Kako je objavio AS Azpilicueta je dao zeleno svjetlo svog agentu za pregovore s Barcelonom i čini se da je tu već sve riješeno, te da ćemo ovog fudbalera od naredne sezone gledati u dresu katalonskog kluba.

Navodno, Azpilicueta će sve potvrditi na kraju ove sezone, a s Barcelonom će potpisati ugovor na dvije godine i očekuje se da će zaraditi oko 20 miliona eura.

Azpilicueta je u Chelsea došao prije deset godina iz Marseillea za devet miliona eura. Ponikao je u Osasuni, te bi se nakon 12 godina ponovo mogao vratiti u špansku La Ligu.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa









Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Zvezda bolja od Radničkog iz Niša

Nesreća u Nišu: „Audi“ se zabio u prodavnicu, petoro povrijeđenih