in

SANDRA AFRIKA NAKON NAPADA NOŽEM: Policiji je rekao da je došao kako bi se pomirili

Slatka-Tajna.Eu

Sandra Afrika napadnuta je od strane muškarca koji ju je dugo proganjao. Ona je napadnuta sa leđa. Prišao joj je muškarac i prijetio joj nožem, a spasili su je konobari u lokalu u kojem se sve desilo i momci za susjednim stolom.

Ovaj muškarac je često mijenjao brojeve i pisao Sandri na Instagramu. Prijetio joj je a prije nekoliko dana se pojavio u Beogradu.

Inače, manijak iz Hrvatske prethodno ju je proganjao punih godinu dana. On joj je poručio da će je “zaklati” ako mu se ne javi. Policija je hitno intervenisala nakon što ju je napao i na licu mjesta se pojavila sa tri patrole, a vrlo brzo je pomenuti muškarac uhapšen.

– Čovjek koji me proganja više od godinu dana se pojavio ispred mene i pitao me: “Znaš li ti ko sam ja?”. Ne znam šta je htio. Da li da razgovara sa mnom ili šta već… – kazala je potresena pjevačica.

– Prijetio je svima koga je vidio u mojoj blizini na društvenim mrežama. Sada tek nisam mirna. To traje godinu danas nekih unazad. Ja tome nisam naročito pridavala važnosti. Mislila sam “budala, ko budala”. Ima ih svakakvih. Ne možeš da reaguješ na svakoga ko ti iza ćoška nešto kaže. Tu su bile velike prijetnje. Ja sam ga blokirala, on je pravio druge profile, zvao je na telefon mog menadžera Mikišu, moju porodicu. Tražio da mu se ja javim, da me čuje. Mojoj sestri je prijetio da će joj djecu pobiti, ako mu ne da moj broj telefona. Ko god je tagovan sa mnom, on je dolazio do tih ljudi, pisao im poruke. Donekle sam i smirena, trenutno, jer znam da je zatvoren. Ali opet oni će ga poslati u Osjek. Tamo će ostati.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Ne znam iskreno. Ja opet idem u policiju i menadžer moj je dao izjavu i sestra moja i moja drugarica koja je sjedila sa mnom u tom restoranu u kom se on pojavio. Mrtav hladan je došao iz Osjeka. Policija ga je pitala kojim povodom je on došao u Beograd. On je rekao da je on sa mnom u vezi i da je došao da se sa mnom pomiri. Dečko nije kako treba. Duševni bolesnik. Istripovao je da je sa mnom – rekla je Sandra Afrika.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Partizan savladao Vojvodinu

Pogledajte kako sada izgleda Ana Mirjana Račanović, jedna od najljepših missica Bosne i Hercegovine svih vremena