in

Burne reakcije s Anfielda: “Odajte im priznanje”; “Spremali se sedmicu, a mi igramo svaka tri dana”

Slatka-Tajna.Eu

Gosti iz Londona stigli su do prednosti preko Sona u 56. minuti, da bi Diaz donio izjednačenje Redsima u 74. minuti, no više od toga domaći tim nije mogao.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Liverpool je novi lider Premier lige, ali suznih očiju će Redsi večeras u krevet

Samo remi protiv Tottenhama





Nakon ovog remija, Liverpool je preuzeo prvu poziciju na tabeli. Sada imaju 83 poena koliko i Manchester City, ali bolju gol razliku, no i utakmicu više.

Dakle, sve se i dalje pita Manchester City, a Liverpoolu za titulu trebaju sve pobjede do kraja uz barem jedan poraz Građana.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Nakon utakmice stižu i reakcije trenera Liverpoola Jurgena Kloppa i Virgila van Dijka, defanzivca ovog tima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Stvarno sam zadovoljan učinkom i ponosan na mentalitet koji su momci pokazali protiv nevjerovatno dobrog protivnika s planom igre. Nekoliko stvari danas je bilo na drugoj razini, kontrapres je bio izvanredan. Ali oni su zabili  gol, a mi smo morali ostati mirni i pojačati pritisak, a to je veliki izazov”, rekao je Klopp i dodao:

“Očito nije rezultat koji smo željeli, ali izvedba je bila takva da je utisak dobar. Nevjerovatno je teško igrati protiv protivnika s igračima svjetske klase i menadžerom svjetske klase kada su imali sedam dana za pripremu, a mi igramo svaka tri dana.”

“Frustrirajuće je gubiti bodove, ali moramo se oporaviti i odigrati preostale utakmice. Predstoje nam prilično uzbudljive utakmice i ovu frustraciju moramo iskoristiti protiv Aston Ville”, mišljenja je Van Dijk. 

“Odajte im priznanje, i oni su stvorili dobre šanse. Tražili smo izjednačenje i dobili ga. Tražili smo pobjedu, ali je danas, nažalost, nismo uspjeli dobiti. Svi smo mi ljudska bića pa postoji razlog zašto se loše osjećamo kada ispustimo bodove”, dodao je reprezentativac Holandije. 

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

U obračunu vatrenim oružjem ranjena dva muškarca

Robert i Mario pobjednici desete sezone emisije ‘Zvijezde pjevaju’