in

UPRKOS SKANDALU: Darko Lazić pjeva u društvu plavuše

Slatka-Tajna.Eu

Darko Lazić očigledno ne mari za negativne komentare javnosti, koji su uslijedili nakon što je ponovo prekršio zakon kada je vozio bez vozačke dozvole u pijanom i drogiranom stanju, preko ograničene brzine, već uživa kao da se ništa nije dogodilo i to u društvu atraktivne plavuše.

Folker je nakon puštanja iz pritvora i davanja izjave kod sudije otputovao na nastup u inostransvo, a kada se vratio u Srbiju nije mu dugo trebalo da bude viđen u kafani.Njegov prijatelj i kolega Saša Katančić slavio je punoljetstvo svojoj kćerki, pa je Lazić svojim prisustvom odlučio da uveliča taj događaj.

Atmosfera se brzo zagrijala, a onda se i Darko latio mikofona. On je otpočeo sa svojim standardnim repertoarom, a u zagrljaju mu se našla javnosti nepoznata plavuša.

Ona se veselila i nekoliko puta pogledala u pjevača koji je pjevao ” Nema ništa majko od tvoga veselja”. Darko bio u teksas pocjepanim farmerkama, a na sebi je imao sivi džemper. Na Instagram snimcima ispred Lazića vidi se samo tanjir sa hranom i vinska čaša u kojoj se čini da je bila sipana voda.

(Express/ Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

BEZ SUJETE: Sanja Maletić priznala s kojim kolegicama bi mijenjala karijeru

HRT: Portugalsko nasljeđe Goe