in

Filadelfija bez Embida i u trećoj utakmici

Slatka-Tajna.Eu

Košarkaš Filadelfija Seventisiksersa Džoel Embid najvjerovatnije neće igrati ni na trećoj utakmici serije protiv Majami Hita.

Ova informacija saopštena je iz kluba, ali i dalje postoji određena doza optimizma da će Embid moći da zaigra na utakmici broj tri koja će se odigrati u FIladelfiji.

Embid je zadobio frakturu desne orbitalne kosti u šestoj utakmici serije sa Toronto Reptorsima i to ga je primorali da prve dvije utakmice serije sa Majamijem bude odsutan.

Povreda koja je Embida odvojila od parketa na početku serije s Hitom zadesila se pred kraj šeste utakmice s Reptorsima pri ubjedljivom vođstvu FIladelfije.

Veliki dio košarkapke javnosti kritikovao je Doka Riversa zbog toga što je svog najboljeg igrača držao u igri u tom trenutku.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Sa druge strane i Hit je bio oslabljen u prve dvije utakmice neigranjem Kajla Laurija, koji je takođe povrijeđen.

Laurijev status je nešto bolji nego što je to slučaj s Embidom, budući da je plejmejker Majamija pod znakom pitanja za treću utakmicu, te postoji dosta veća vjerovatnoća da će igrati u utakmici broj tri.

Majami je lako izašao na kraj s Filadelfijom u prve dvije utakmice i ukoliko se Embid ne vrati na parket, Siksersi će veoma teško imati šansu za neki bolji rezultat u ovoj seriji.

(B92.net)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: Traje presudna bitka za čeličanu u Mariupolju, britanski obavještajci otkrili zbog čega je Rusima toliko važan Azovstal…

Dragana Mirković se oglasila emotivnom porukom!