in

Uraganke nastupaju zajedno do septembra, poslije svaka ide svojim putem, ovo su detalji rastanka! – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Već izvjesno vrijeme spekuliše se da se popularna grupa Hurricane raspada i da je samo pitanje trenutka kad će svaka nastaviti svojim putem. Kako Kurir saznaje, ovaj trio dogovorio se da će funkcionisati zajedno do septembra, kad će svaka od njih započeti solo karijeru.

Otkako su snimile hit “Favorito” prije dvije godine, Ksenija Knežević, Sanja Vučić i Ivana Nikolić postale su omiljene pjevačice u regionu i javnost je pratila svaki njihov korak. Ubrzo je uslijedila i Evrovizija, na kojoj su pokupile i simpatije cijele Evrope, a svaka naredna pjesma postala je hit. Uprkos tome što su i dalje vrlo popularne, nedavno su počele spekulacije da djevojke ne mogu više da rade zajedno, te da žele da nastave muzičku karijeru, ali solo.

Kako naš izvor blizak uragankama kaže, one su se 1. maja dogovorile da odrade ljetnju turneju i zakazane nastupe koje imaju u predstojećem periodu, nakon čega će se odvojiti. To znači da će već u septembru svaka od njih krenuti svojim putem.

Mnoge će ova informacija rastužiti jer su, posebno među mlađom publikom, djevojke vrlo popularne. Ipak, ima i onih koji smatraju da je bolje da nastave same. Već mjesecima se na društvenim mrežama komentariše da među pjevačicama postoji netrpeljivost, te da primjećuju da je Ivana izdvojena od Ksenije i Sanje. One te navode nisu htjele da komentarišu, ali je sumnje podgrijala Nikolićka, koja je nedavno proslavila rođendan bez koleginica.

ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Pokajali su se za dva života: Pogledajte scene navijača Reala koji su napustili stadion ranije

RAT UŽIVO: Vodi se teška i krvava bitka za Azovstal