in

Sada je i zvanično – kraj grupe Hurricane! – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Nakon petogodišnje uspješne saradnje, koja je ove godine dostigla vrhunac, grupa Hurricane neće dalje nastaviti u istom sastavu.

Naime, članicama grupe Hurricane – Sanji Vučić, Ivani Nikolić i Kseniji Knežević u septembru mjesecu ove godine ističe ugovor o poslovnoj saradnji, pa je donijeta odluka da ga ne produžavaju, budući da se isti ne uklapa u nove poslovne planove našeg tima, ali svake od njih ponaosob.

– U znak zahvalnosti prema fanovima svih uzrasta, publici uopšte i velikom interesovanju, u pripremi je organizacija oproštajne turneje o kojoj će mediji i javnost biti na vrijeme obaviješteni a koja može biti održana do novembra.

Bila je izuzetno velika čast sarađivati sa Sanjom, Ivanom i Ksenijom koje su dokazale da su profesionalci, te opravdale status zvijezda koji su u međuvremenu stekle isključivo zahvaljujući svom radu, trudu, zalaganju, te talentu! Naglašavamo da su opravdale i povjerenje koje im je dato od strane naše produkcije. Zbog toga još jednom ponavljamo da je do odluke o prekidu saradnje došlo sporazumnim putem. Drugim riječima, svi smo ostali u prijateljskim odnosima što je u ovom poslu jako rijetko, kao i one međusobno, i nema mjesta nikakvim insinuacijama.

Za ovih pet godina, koliko smo uspješno sarađivali, Sanja, Ksenija i Ivana zapostavile su svoje porodice i privatne živote, nisu imale maltene uopšte slobodnog vremena, a u periodima kada su godišnji odmori, znate i sami, tada smo najviše radili kao i drugi muzičari, i prosto nam je svima potreban predah. Svakako, one će odlučivati o daljem razvoju svojih karijera shodno planovima i očekivanjima, a mi im od srca želimo još veći uspjeh od ovog koji smo ostvarili zajedničkim radom.

Zbog svega toga, odlučili smo da turneja bude propraćena i sa nekoliko novih pjesama koje će obilježiti i zaokružiti rad i uspjeh grupe Hurricane u ovoj postavci. Moramo da napomenemo i da nam je pola termina uveliko zauzeto, kao i da ćemo se potruditi da izađemo u susret svima koji žele da nas angažuju tokom ove oproštajne turneje.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Na kraju krajeva, treba nekad i prekinuti određenu saradnju kada se ostvari sve što je planirano, a kako smo mi to realizovali, svi smo se složili da je pametna i mudra odluka za sve da za sada stavimo tačku na zajednički rad. U narednih nekoliko mjeseci družićemo se i uživati sa publikom kroz pjesmu i muziku, preko koje smo i komunicirali svih ovih pet godina.

Obavještavamo vas takođe da članice grupe Sanja, Ivana i Ksenija, neće više gostovati u medijima niti davati intervjue do septembra, osim jedino na promociji novih pjesama koja će se održati u skorijem periodu, a o kojoj ćemo vas obavijestiti i pozvati na vrijeme, kao i do sad.

Takođe bismo napomenuli da je u toku formiranje nove postavke članova grupe Hurricane – piše u zvaničnom saopštenju.

ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U četvrtak još pretežno suho i sunčano pa opet povremeno kiša

Pogledajte reakciju Ancelottija nakon pobjede Real Madrida