in

PONOVO SE SELI U SVOJ KREVET: Dejan i Aleksandra se pomirili i cvjetaju im ruže u vezi

Slatka-Tajna.Eu

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević jseli su u dnevnu sobu da porazgovaraju, nakon emisije “Pitanja gledalaca. Njih dvoje imali su burne svađe u prethodnih nekoliko dana, ali izgleda da su uspjeli da riješe sve sukobe i pomirenje ozvaniče poljupcima.

Njih dvoje su zajedno otišli do radionice, kako bi se Dejan presvukao, a odmah nakog toga i do paba “Prijatelji”, da bi Dragojević pokupio svoje stvari, koje je sinoć preselio tamo.

Aleks i Dejan su se dogovorili da se on vrati u spvaću sobu i ponovo spavaju zajedno.

-Imaš moć da me napraviš najnježnijom, to mene nervira. Večeras si rekao da me ne napadaju, jer ja to hoću. Je l’ ti razumiješ šta pričaš? – pitala je ona.

-Večeras kažeš da je Luks poltron, a juče kažeš da ti je drag. Ti ne gledaš da li je nešto realno ili ne, time ćeš da ih vrijeđaš. Zašto sami sebi da pravimo probleme u bivšoj vezi koju smo imali? – dodao je Dragojević.

Šta ćemo da radimo? – pitala je ona

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Šta? Hoćeš da se pomirimo? Biće sve isto, imaćeš pritisak. Ja ću da se vratim u pab – govorio je Dejan.

-Ja ne mogu da živim bez tebe, to je istina – govorila je ona.

Ti bi onda jedva čekala da ti priđem, kao što ja jedva čekam da mi priđeš. Ti znaš da ja tebe volim, osjetiš. Kupio sam ti kafu, čuo sam da nemaš. Ti kažeš kako sam ja sebi na prvom mjestu. Rekao sam da ti da moj budžet, mislio sam da ćeš bar poslije toga da priđeš, a ni tad nisi prišla – pitao je Dejan.

(Express/ Pink)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Pa i Bale bi bio življi: U svlačionici Reala “sve gori”, a Luka Jović kao da ne zna gdje se nalazi

POKUŠAO DA SAKRIJE: Voyage je radio korekcije na sebi