in

Pa i Bale bi bio življi: U svlačionici Reala “sve gori”, a Luka Jović kao da ne zna gdje se nalazi

Slatka-Tajna.Eu


Snimak velikog slavlja


Real Madrid je opet u finalu Lige prvaka, prvom nakon četiri godine.



Senzacionalnim preokretom Kraljevi su postigli tri gola protiv Manchester Cityja te su prošli dalje u sjajnom dvomeču sa ukupnih 6:5.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Obzirom šta se sve dešavalo i način na koji se došlo do finala nije iznenađenje što je u svlačionici Reala došlo do potpunog ludila.

Karim Benzema, Eder Militao, Vinicius su pjevali i plesali, dok svoju radost nije krio ni veteran Marcelo kojeg Carlo Ancelotti nije koristio na meču.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Luka Modrić je snimljen kako grli kondicionog trenera Antonija Pintusa čiji je povratak prošlog ljeta bio jedan od najvažnijih za uspjeh Reala ove sezone.

I dok su svi slavili i radovali se Luka Jović koji je meč odgledao sa klupe djelovao je kao da je izgubljen i da se pita gdje se nalazi.

Bijeljinac je stajao sa strane i sa osmijehom na licu gledao svoje saigrače kako proslavaljaju novi veliki uspjeh.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Dojam je da bi i otpisani Gareth Bale koji izbjegava slavlja kao što je bio slučaj sa proslavom titule prvaka Španije djelovao življe.

Jović u novi klub odlazi na posudbu

Srbijanski napadač je u Real došao za 60 miliona, ali nije se naigrao. Nije bio u formi, a kasnije je imao i problema sa povredama.

Definitivno se pokazao kao pogreška Kraljeva, no sada će u nove izazove. Čini se da će njegov novi klub biti Borussija Dortmund.

Jović ugovor sa Realom ima do 2025. godine, a stigao bi u Borussiju najvjerovatnije na posudbu, uz opciju otkupa ugovora.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa











Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Pad izvoza iz BiH u Rusiju

PONOVO SE SELI U SVOJ KREVET: Dejan i Aleksandra se pomirili i cvjetaju im ruže u vezi