in

NAJAVIO POVRATAK: U životu Mirka Gavrića je sve onako kako je želio

Slatka-Tajna.Eu

Pjevač i producent Mirko Gavrić jako dobro je poznat vjernim pratiocima rijaliti šou-programa “Zadruga”.

Podsjetimo, Mirko je u drugu sezonu ovog TV formata ušao kako bi bio podrška Luni Đogani, u to doba veoma omraženoj među gledaocima zbog afere sa oženjenim pjevačem Slobom Radanovićem, a Gavrić je, tokom svog boravka, iz dana u dan dolivao ulje na vatru u cijeloj ovoj priči.

Naime, on je čak i tvrdio kako posjeduje snimke koji dokazuju da je u njegovom domu dogovoreno između Kije Kockar i Slobe da je prevari pred kamerama rijalitija, ali, do današnjeg dana isti nisu ugledali svjetlost dana, zbog čega malo ko vjeruje da uopšte postoje.

Pjevač se, u godinama koje su uslijedile, okrenuo protiv Lune zbog nesuglasica koje je imala sa majkom Anabelom Atijas, pjevačicom koja je, inače, Mirkova dugogodišnja prijateljica.

Gavrić je imao štošta da kaže i tokom Anabelinih rasprava sa bivšim suprugom Gagijem Đoganijem, s obzirom na to da je prisustvovao nekoliko puta kada je denser tukao pjevačicu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Iako dugi niz godina nije aktivan na muzičkoj sceni, Mirko je riješio da se vrati svom primarnom poslu.

Dragi moji, dugo vremena razmišljam da li de se vratim onome u čemu sam najjači, ali za to je bilo presudno mnogo faktora. Sada sam odlučio jer je sve onako kako sam oduvijek želio. Od septembra se družimo vi i ja na mojim lajv nastupima. Uskoro očekujte tačne datume svakog nastupa i očekujem vas u što većem broju, a ja vam obećavam najbolji provod u životu – poručio je putem Instagrama.

(Express/Puls)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Lajović zaustavljen u osmini finala, Hurkač bolji

Marija Jelovečki – Prvim nastupom u Vodicama predstavlja mlade generacije – Hayat Production