in

JOVANA JEREMIĆ PROGOVORILA O AFERI S MILIJEM: Žao mi je što je on izvukao deblji kraj!

Slatka-Tajna.Eu

Društvenim mrežama počeli su da se šire navodi da kompozitor Aleksandar Milić Mili vara suprugu i to sa voditeljicom Jovanom Jeremić.

Tim povodom oglasila se voditeljica Jovana Jeremić na svom Instagram nalogu i objasnila ko je Mili iz njenog telefona:

– Želim da demantujem navode, ja nemam nikakve veze sa Milijem iz Granda, niti sam ga ikada srela. Ljude koje imam u bliskom okruženju upisani su po emociji koju u meni bude, ne po imenu i prezimenu. U pitanju je mladić. Nikad ne bih bila sa oženjenim čovjekom, vi to jako dobro znate, kod mene mora da bude slobodan ili razveden, da ima papir. Jedino što je slično jeste da je ćelav, nije jedini Mili ćelav, ali znam i trećeg neću ga spomenuti u storiju – započela je Jovana.

– Žao mi je što je sad izvukao deblji kraj, ja Milija ne znam, nikad ga nisam srela, gledala sam ga preko televizije. Nije Mili iz Granda, na pogrešnom ste tragu, to je jedina istina. U pitanju je mladić, slobodan, koji je ćelav, upisan je kao Mili jer takvu emociju imam prema njemu – rekla je Jovana.

  • Čeka se moja greška, Jovana Jeremić je žena koja ne pravi greške u životu u tom smislu, nema senzacije i afere, ja ne otimam muževe, oko mene su pravila jasna, volim samo slobodne muškarce, ja sam specijalac koja ne pravi greške. To je jedina istina, ljubi vas vaša Jovana Jeremić, vidimo se u Jutarnjem, mislim da će sve gorjeti – zaključila je Jovana.

Podsjetimo, Aleksandar Milić Mili oglasio se:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Evo, nasmijali ste me. Moj nalog na toj mreži ne izgleda tako. I nalog i dopisivanje je lažno. Ja sa Jovanom nemam kontakt niti sam ga ikad imao. Ja sam u Turskoj i uživam, pravim pjesme za novi Miligram gdje će pjevati najveće zvijezde”, rekao je Mili.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Arnautović: Do 19. maja mora se osigurati novac za izbore, dijaspora se može prijaviti online

Novi dan, nove promjene: Ko će igrati u napadu Intera protiv Empolija?