in

SKOK JE DOŠAO SPONTANO: O duelu Adija Begića i Sidika Šabanovića se priča

Slatka-Tajna.Eu

Žiri muzičkog šou programa ”Zvezde Granda” nije se iznenadio na još jedan spektakulran nastup mladog rokera iz Kaknja, Adija Begića, koji je sa samo 18 godina pokazao izuzetne vokalne sposobnosti.

Ali, niko nije ostao imun ni na scensko ponašanje koje tako prirodno izlazi iz njega, a pogotovo na brutalan skok koji je izveo, i morao da ponovi na zahtijev Aleksandra Milića Milija.

Nisam uvežbavao, ovo je meni došlo samo. Ja to volim, ja živim taj rokenrol, tako da sve je to spontano bilo- objasnio je Begić.

Sa druge strane, njegov protiv kandidat iz prošle emisije, Sidik Šabanović, nije izveo ništa tome slično, jer kako kaže, igra na kratu svog glasa.

On je šlang, ja sam malo teži, ja bih se možda bolje kotrljao. Do sad se nisam ni smijao na sceni, evo sad se smijem, ubacio sam neke pokrete na sceni i kažu da je dobro- kaže Sidik.

Ova dva sjajna momka zaista su priredila duel za pamćenje, a ono što je iznenadilo sve jeste kako se Adi po ko zna koji puz našao u duelu sa takmičarom koji pjeva isključivo narodnu muziku.

Nikada nisam bio u duelu sa rokerom. Razlog je jasan, svi rokeri su u timu Đorđa Davida, u mom timu. I Hanad Džehverović i Aleksandar Josifovski- otkrio je Adi.

Isti slučaj je i u timu Sidika Šabanovića sa mentorkom Snežanom Đurišić koja isključivo vježba sa kandidatima koji pjevaju narodnjake. Sidik kaže da je od Sneže dobio mnogi korisnih savjeta kojih se pridržava, ali do teme dijete nisu još stigli.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Još mi to nije rekla, interesantno. Niko sad nije spomenuo da smršam, ali ja ne čekam niko da mi kaže, moram zbog sebe, svog zdravlja- iskren je Šabanović.

Suprotno njemu, Adi Begić mučio je muku da nabaci koji kilogram, što mu je zahvaljujući trudu i disciplini, pošlo za rukom.

Zavolio sam tu teretanu, nabacio sam 20 kila. Trudim se dosta u tom smislu pa je vremenom došao i taj malo bolji izgled- priznao je Adi, a zatim ponudio pomoć kolegi i komšiji Sidiku.

Možemo zajedno da treniramo!- složili su se.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Salah: U finalu želim Real Madrid i osvetu!

Volio bih Real u finalu Lige šampiona