in

FILM POD ZVJEZDANIM NEBOM KARIBA: Specijalna noć u “Survivoru” za plavi tim i kokice

Slatka-Tajna.Eu

Kandidatima Survivora’ hrana je dosad uvijek bila najveća motivacija za pobjedu u igrama, a kako nagrade in postaju sve bogatije, tako su i izazovi sve zanimljiviji.

Plavi i crveni tim najčešće su se natjecali upravo za osvajanje namirnica koje su im na otocima Dominikanske Republike najpotrebnije, no kako su u posljednje vrijeme timovi imali prilike sakupiti dovoljne zalihe hrane, u novom izazovu iznenadila ih je nagrada koju nitko nije očekivao. Nakon ukusnih jela i sentimentalnih nagrada kao što su pozivi i pisma od bliskih osoba, na red je došla i doza zabave, pa su se timovi u posljednjem izazovu natjecali za osvajanje filmske večeri pod zvjezdanim karipskim nebom. 

Filmska projekcija uz kokice i osvježavajuće piće bili su i više nego dovoljna motivacija kandidatima da daju sve od sebe u novom izazovu, a timovi su i ovoga puta gledateljima priuštili napetu igru koja je do posljednje runde zbog izjednačenog rezultata bila neizvjesna.

Dok su se u crvenom timu slijegali dojmovi od poraza, plavi tim svoju je zasluženu pobjedu slavio u dominikanskoj vili gdje ih je na platnu dočekala akcijska komedija uz obilje kokica i hladnog pića.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Pola sata sam se samo divila ovim kokicama s okusom sira, nisam vidjela ni doživjela film. Šalim se, bio je predobar, interesantan, zanimljiv. Akcijska komedija – bilo je em uzbudljivo, em smiješno – poručila je Nika na koju su ipak najveći dojam od svega ostavile ukusne kokice.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Lajović srušio Ruda

HRT: Na Graničnom prijelazu Goričan II