in

BIRA JOJ PJESME: Gastoz podrška Mioni Lauri u “Zvezdama Granda”

Slatka-Tajna.Eu

U prošloj emisiji ”Zvezde Granda” malo ko je primjetio da je u podršku takmičarki iz Francuske, Miona Lauri Srećković došao popularni rijaliti učesnik i pevač Nenad Marinković Gasttozz

Pred našim kamerama, Miona i Gasttozz otkrili su šta ih to tačno povezuje i od kada datira njihovo prijateljstvo.

Znamo se iz Francuske od kada je ona imala možda 8,9 godina. Krao sam za nju mala čokoladna jaja, pratili smo zajedno Novaka Đokovića i tako. Inače, ja sam nekoliko godina ovdje bio podrška njenom tati Igoru, sad njoj, pa me ne bi čudilo da jednog dana dođem ovdje i zbog njenog djeteta našalio se Gastoz.

Poznate ličnosti nije uvijek lako nagovoriti da se pojave pred kamerama u drugom svojstvu, tačnije kada nisu oni u prvom planu, ali je veliko prijateljstvo među njima bio dovoljan razlog da se Gastoz nađe u sobi emocija i bodri svoju drugaricu.

Prošli krug nisam mogao da dođem zbog nekih svojih snimanja pjesama i spotova i obećao sam da ću doći sljedeći put. Međutim onda je ispala, ali evo vratila se i ja sam došao. Moram da kažem da je imala manje od 24 sata da sve ovo uradi i ja bih se u njeno ime zahvalio žiriju na svim lijepim riječima. Žao mi je što nije imala svih 6 glasova kao i druga djevojka, koja je takođe bila odlična ali idemo dalje– zaključio je on.

Rijaliti zvijezda smatra da nije dovoljno muzički potkovan, ali uzimajući u obzir da je snimio nekoliko pjesama koje su postali veliki hitovi, voli da umeša prste kada Miona bira pjesme koje će pevati u ”Zvezdama Grand

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










On bi više volio da ja pjevam neke stare narodne pjesme, neku Vidu Pavlović, nešto za njegovu dušu- kroz smijeh kaže takmičarka, dok Gastoz dodaje:

Ona ima puno ukrasa i smatram da su ove pjesme koje je pjevala previše lagane za nju. Možda nisam kompetentan ali mislim da treba da joj se da više vremena i neki dobar pjevački zadatak– zaključuje on.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Eksplozija u splitskom fast foodu, nema ozlijeđenih

Carragher na poluvremenu zabrinuto hodao po studiju, a Henry i Richards “umirali od smijeha”