in

NE KUPUJEM PJESME: Nataša Bekvalac progovorila o nepoznatom detalju

Slatka-Tajna.Eu

Nataša Bekvalac koja je na j javnoj sceni prisutna više od 20 godina, otkrila je da ona ne kupuje numere, već se prave specijalno za nju.  

Autori su sve pjesme, kako je objasnila novosadska barbika, u njenoj dosadašnjoj karijeri namjenski pravili za nju, osluškujući njenu energiju, osjećaje, želje kao i ono što želi da sa istim postigne.

 –Ja nikada u životu nisam kupila pjesmu. U smislu: ”Jao što je dobra pjesma” pa odem i kupim. Uvijek su pejsme pisane za mene i melodije i tekstovi, autori su znali da su pjesme za mene tako da te pjesme jesu jako moje – objasnila je pevačica kojoj je njena omiljena pjesma “Ponovo

Album “Stereo ljubav”, na kojem se nalazi i ova pjesma, sadrži mnogo hitova, a Nataša je sada otkrila da li smatra da će joj se takav ili sličan album ponoviti u karijeri.

– Pa mislim da je to jako teško u današnje vrijeme pošto se produkcija jako promijenila. Kada bih to jurila sad, bilo bi retro. Ali mislim da kada je pjesma dobra može da se upakuje u bilo koje vrijeme, a ja spremam jako dobar album. Svako se nekad zanese i hoće da bude moderan, pa nekad prođe nekad ne, ali generalno ja sam se uvijek trudila, pogotovo sada na novom albumu da budem jako svoja – rekla je Nataša.

(Express/Alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Općina Neum uknjižila cijelu obalu na sebe

Sturm pozvao navijače na oproštaj od trenera vijeka, pogledajte kako izgleda Osimova ulica u Austriji