in

NISMO SE SLAGALI IZA KAMERE: Albina i Mario ispali iz “Plesa sa zvijezdama”

Slatka-Tajna.Eu

Albina Grčić i njen plesni partner Mario Ožbolt šesti su par koji je napustio  ‘Ples sa zvijezdama’, a pjevačica se nakon ispadanja oglasila na društvenim mrežama.

 Nema boljih slika za zaokružit ovu priču. Sjećam se koliko sam se veselila ovom projektu i koliko sam htjela proć kroz cijelo ovo iskustvo, i neka sam, drago mi je. Unatoč svim usponima i padovima, to će ostat jedna lijepa uspomena; a najviše zahvaljujući ljudima koji su me podržavali, ohrabrivali, bili mi vjetar u leđa – znate koji ste – započela je Albina na Instagramu.

 -Unatoč dignutim ramenima i svim tehnikalijama, ovaj paso je bia takav gušt i užitak za plesat, a najviše zahvaljujući tebi Mario Ožbolt, oboje znamo koliko je zahtjevno bilo izvući iz nas tu energiju, ali evo izvukli smo je za kraj i hvala ti na ovom putovanju.-dodala je.

Očito je sve na sceni za njih bila gluma, a iza scene sasvim druga priča. Albina otkriva kako nije osjetila pravu energiju s Mariom koju smatra presudnom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










–  U natjecanju su ostali zaista jaki parovi i sada je presudna energija među njima.Nismo mi svađali,ali se nismo slagali iz kamere nije bilo energije,iako smo puno rtazgovarali – rekla je.

(Express/24sata)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

SVI SU IZNENAĐENI: Jovana Jeremić ne vozi bijesnu “mašinu”

Mesi ima najslabiju efikasnost od svih napadača u pet najjačih liga Evrope