in

Nije sve tako bijelo: Dva dana pred Mancheser City u Realu upaljeni svi alarmi!

Slatka-Tajna.Eu


Za vikend je proslavljena titula


Real Madrid je prethodnog vikenda osvojio 35. titulu prvaka Španije, ali daleko od toga da je završena sezona za popularne Kraljeve. 



Real će u srijedu igrati revanš susret polufinala Lige prvaka, a za zadatak će imati da nadoknadi 4:3 iz prvog meča koji je dobio Manchester City.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Ipak, u kraljevskom klubu i nije sve tako bijelo, a ”krivac” je David Alaba koji je zadao ozbiljnu glavobolju Carlu Ancelottiju te upalio alamrme u Valdebebasu.

Dva dana uoči susreta Austrijanac još uvijek se nije vratio treninzima nakon što je u prvom susretu protiv Građana doživio povredu aduktora.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Neigranje Alabe u posljednjoj liniji koja je na Etihadu pokazala ogromne slabosti bi predstavljalo veliki hendikep za Los Blancose.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Danas je iskusni defanzivac radio odvojeno od ekipe, trenirao je individualno u teretani, dok nije radio s loptom i vrlo je vjerovatno da neće igrati u srijedu.

Još dvojica odsutnih su Gareth Bale i Eden Hazard, ali Ancelotti na Belgijanca i Velšanina svakako nije ozbiljno računao tokom čitave sezone.

Bale ima problema s leđima zbog čega nije ni bio na proslavi titule. Hazard se oporavlja od povrede i cilj mu je da do kraja sezone dobije koji minut.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa










Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ŽARI I PALI: Maja Marinković ne odustaje od provokativnih stajlinga

Stari izborni zakon u BiH golemi poraz hrvatske vanjske politike