in

NEMA GRAM DOSTOJANSTVA: Anđelo Ranković se obrušio na Dalilu nakon pomirenja sa Carem

Slatka-Tajna.Eu

Anđelo Ranković i Dalila Dragojević su okončali svoj odnos čim s eona čplomirila sa Filipom Carem. Iako su već pričalo o planovima napokolju,on je digao ruke od svega.

Nisam povrijeđen,daleko od toga, priča nije išla u tom smjeru, nismo ni ušli u neki dublji odnos. Čak i da smo nešto uradili, ne bih bio povrijeđen. Nisam ni razočaran. Mogao sam da očekujem te stvari. Razmišljao sam šta ću i kako ću da li to meni treba. Ko zna gdje bi me odvelo da se ovo nije dogodilo. Dobro je da smo imali kočnice, da sam ih ja imao. Želio sam da budem sa Dalilom, pričao sam sa njom o tome da izdržimo ovdje, pa da probamo da se viđamo napolju – rekao je Anđelo.

Znao si koliko se oni vole… – dodao je Milan.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Znam, i rekao sam da će da se pomire do kraja rijalitija… Ja sam njom pričao o stvarima kao šta bi mogla da koriguje, kroz sve to se njoj dopalo što joj nisam zabranjivao stvari, nego način na koji sam pristupio. Upustio sam se u to iako sam znao da imaju emocije. Ali to nije prava ljubav, to nije pravi način da voliš nekoga… Upustio sam se u to sve jer me je vuklo, bilo mi je lijepo. Uživao sam u tom ulasku u odnos. FIlip je veliki egoista, naravno da ga je ovo povuklo njega da priđe Dalila. Dalila je bila spremna da čeka dok on ne dođe do nje, a on se odlučio da priđe kad je vidio da se nešto dešava. Da li je ovo njegova igra, ne mogu da znam… Nije malo ni normalno sve od strane Dalile. Filip je požurio da vrati njegovo, a ona je htjela nešto novo, a vratila mu se, nije mi baš to jasno. Dalila u ljubavi nema ni gram dostojanstva. Ali možda je radi to… Možda i njega radi to… Poslije ovih stvari sa Filipom, ne želim da budem neko ko će da uskače tu, nešto što bi moglo da se desi napolju, ne razmišljam više o tome. Ne želim da gubim vrijeme, da sjedim sa njom, pričam i da budem upleten u tu priču – rekao je Anđelo.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ništa ljepše od naše bogate tradicije

Švicarska ima novog prvaka, prekinuta vladavina Young Boysa