in

NAJMISTERIOZNIJA ŽENA RUSIJE: Putinovu ljubavnicu ne mogu da prepoznaju

Slatka-Tajna.Eu

Alina Kabajeva, navodna ljubavnica Vladimira Putina, ponovo se pojavila sa “novim izgledom” u Moskvi.

Nedugo zatim su se pojavile glasine da se bivša gimnastičarka krila u Švicarskoj ili sibirskim nuklearnnim bunkerima, prenosi “Daily mail”. Alina Kabajeva se pojavila na jednoj gimnastičkoj probi, kada su nastale fotografije koje su izazvale špekulacije da je bivša gimnastičarka išla kod istog estetskog hirurga kao i Putin.

Smatra se da je Kabajeva ljubavnica ruskog moćnika i majka četvoro Putinove djece koje on nikada nije zvanično priznao.

Nakon što je Alina objavila fotografije na svom profilu na Instagramu, njeni obožavaoci, ali i ruski “Kosmopolitan” su prokomentarisali:

-Nešto se zaista promijenilo na licu Kabajeve… legendarna atletičarka je bila primetno ljepša.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Izbjegavajući da je povežeu sa Putinom kako ne bi bila cenzurisana od strane ruske države, jedan časopis je napisao:

-Alina Kabajeva je jedna od najmisterioznijih i najtajnovitijih žena u našoj zemlji. Gimnastičarka se skoro nikada ne pojavljuje u javnosti, ne pojavljuje se ni na društvenim mrežama, a nije je moguće slučajno vidjeti na ulici ili u tržnim centrima.

Podsjetimo, pričalo se da je Vladimir Putin navodno u vezi sa Alinom Kabajevom, bivšom olimpijskom ritmičkom gimnastičarkom. Nju su nazivali “najfleksibilnijom Ruskinjom” koja je pozirala i za časopis za odrasle 2004. i “prvom ljubavnicom Rusije”, piše “The Sun”. Putin je poricao da je imao aferu sa osvajačicom zlata nakon što je moskovski “Korespondent” prvi put izvijestio o njihovoj navodnoj vezi 2008. godine. Nakon objave, novine su bile prisiljene da se ugase.

Priredio: O.T.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

HARIS BERKOVIĆ: Vratio sam se – Mondovizija

Upaljeni reflektori na “Grbavici” u čast Ivice Osima