in

Lazića htjeli da vode na brisanje sjećanja: Majka i pokojni otac bili spremni da daju Rusima 7.000 eura da ga skinu sa “koke”! – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Naime, saobraćajna policija je tom prilikom ustanovila da je Lazić upravljao vozilom bez vozačke dozvole, pod uticajem alkohola, a bio je i pozitivan na k.kain.

– Tačno je da sam bio pozitivan na k.kain, ali ga nisam konzumirao! Da sam se dr.girao, sigurno ne bih dobrovoljno pristao da mi rade test! Sarađivao sam sa policijom baš zato što sam znao da ništa nisam uzeo. Jedino logično objašnjenje za to što je u mojoj krvi pronađena dr.ga jeste da mi ju je neko sipao u piće ili da sam pio iz tuđe čaše! Na tom rođendanu je bilo dosta meni nepoznatih ljudi… – priča Darko.

Pjevač je, podsjetimo prije četiri godine jedva preživio tešku saobraćajnu nesreću i tom prilikom su mu u organizmu pronađene nedozvoljene supstance. Kako su mediji tada pisali, Darkovi roditelji su se raspitivali da ga, pošto se oporavi od silnih operacija, pošalju u specijalizovanu rusku kliniku za bolesti zavisnosti u Zemunu kako bi se odvikao od k.kaina, a cijeli proces izlječenja traje od 10 do 12 dana, a košta oko 7.000 eura.

– Njihova cijena zavisi od toga na koji vremenski period ih ugrađujete. Za dva mjeseca to košta 400 eura, za tri mjeseca je 500 eura, za pola godine 1.800 eura, dok je za godinu dana cijena 2.500 eura. Poslije toga ide rehabilitacija koja Darku pomaže da ostane čist od n.rkotika i da se uzdrži starih navika. Nakon bolničkog liječenja, on će morati da se javlja doktoru narednih 12 mjeseci. Treba da uzima propisane lijekove i poštuje pravila – rekao je tada izvor za Kurir.

Po svemu sudeći, pjevač navodno nije ni otišao na to liječenje, budući da je nedavno bio pozitivan na k.kain, ali je pošto se oporavio poslije saobraćajne nesreće, otišao je da smanjenje želuca kako bi skinuo višak kilograma.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Podsjetimo, pošto je u srijedu ujutru priveden, Darko Lazić je u toku dana izveden pred sudiju za prekršaje i izrečena mu je maksimalna novčana kazna od 200.000 dinara, zabrana upravljanja motornim vozilom na godinu dana i 10.000 dinara za prekoračenje brzine, a iako je bio pozitivan na testu za n.rkotike, pjevač tvrdi da te noći nije konzumirao nedozvoljene supstance i da mu je najvjerovatnije neko sipao u piće.

..ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Jovana Jeremić u šemi sa misterioznim muškarcem: Voditeljka uhvaćena u njegovom društvu! – Senzacija

Drama dostiže vrhunac: Poznati klubovi koji su osigurali nastup u Ligi prvaka naredne sezone