in

Krunić i Milan novom pobjedom nastavili put ka tituli Serie A

Slatka-Tajna.Eu

Lider Serije A Milan približio se za još jedan korak ka dugo čekanom Scudettu, pošto je u 35. kolu pobijedio Fiorentinu na San Siru.

Težak raspored u finišu sezone apostrofirao se kao veliki hendikep Milana u borbi za Skudeto. Međutim, rosoneri za sada prolaze prepreke, a uspeli su da uz dosta muke savladaju uvek neugodnu Fiorentinu.

Nije domaćin pravio mnogo šansi. Praktično je do gola najbolja bila u 16. minutu kada je iz neposredne blizine Olivier Giroud šutirao pored gola. Od tada su izabranici Stefana Piolija hodali po živcima navijača. Imala je i Viola neke šanse.

A onda je u 82. minutu muke prekratio Rafael Leao. Brzonogi Portugalac je ovog puta iz daljine snažno i precizno šutirao i savladao, na ovom meču odličnog Terraciana. Milan je uspio da dođe do gola, a do kraja je uspio da sačuva vodstvo i sigurno zadrži lidersko mjesto bar do narednog kola. Trenutno ima pet bodova više od Intera, ali uz utakmicu više.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Rade Krunić za Milan je igrao od 56. minute kada je na terenu zamijenio Brahima Diaza.

Izvor : REUTERS/Daniele Mascolo

Meč Empolija ponovo je obilježio preokret. Samo ovog puta oni su ti koji su poveli, pa na kraju izgubili. Vodio je Empoli na svom terenu protiv Torina golom Zurkowskog u 56. minutu. Ipak, samo tri minuta kasnije Vere je dobio crveni karton.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Od tog trenutka proigrala je ekipa Ivana Jurića. Andrea Belotti ušao je u igru u 71. minutu i stigao da postigne hat-trick. Prva dva gola postigao je sa bijele tačke u 79. i 87. minutu, dok je treći na asistenciju Brekala u šestom minutu nadoknade.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

 

Oznake



Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Drama dostiže vrhunac: Poznati klubovi koji su osigurali nastup u Ligi prvaka naredne sezone

Ne radim ništa, imam novca: Ana Korać priznala odakle joj lova za luksuzan život! Starleta konačno progovorila! – Senzacija