in

Tanji Savić pozlilo? Bivši muž Dušan stiže u Srbiju, spreman da joj zada udarac, pjevačica uznemirena zbog jedne stvari! – Senzacija

Taman kada je sa svojim sinovima konačno sredila život i pomislila da je mukama došao kraj, Tanji Savić navodno opet stižu prijetnje od muža Dušana Jovančevića koji dolazi u Srbiju.

On neće da se pomiri s tim da će djeca živjeti u Smederevu i tu se školovati, a kada je vidio da njegov uticaj na dječake slabi i da više ne može da manipuliše njima i tako se sveti Tanji, riješio je da joj zada novi udarac.

– “Tanja često od Dušana dobija i uvrede i prijetnje. Ona sve to ignoriše, ne odgovara mu, ne komentariše to u javnosti i tako ga još više nervira. On je jako bijesan kad pročita da joj dobro ide u životu, da je djeca slušaju, da vole svoju školu i imaju drugare… Mislio je ona neće moći da se izbori, ali još kad vidi da joj i u ljubavi lijepo ide, prosto pobijesni. U jednom od posljednjih telefonskih razgovora sa sinovima, rekao im je da ga čekaju i da on stiže u Srbiju, što je Tanju jako uznemirilo. Pozlilo joj je, cijeli dan joj nije bilo dobro. Ona najbolje poznaje tog čovjeka i svjesna je da je spreman na sve kako bi njoj naudio. E sad, dal blefira ili stvarno dolazi, niko ne zna”, rekla je za Svet Tanjina rođaka.

.ekskluziva.ba

Komentariši

Written by Redakcija

PORTAL ISTRAGA OTKRIVA DETALJE IZ OPTUŽNICE: Mladićev ađutant svjedok Tužilaštva BiH, opisan kao žrtva ratnih zločina u Dobrovoljačkoj

Budućnost savladala FMP, skromna noć Atića