in

NEDA UKRADEN: Ne smeta mi što sam seksi baka

Slatka-Tajna.Eu

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda Neda Ukraden, iza koje je preko 50 godina karijere, a nakon četiri godine ponovo nastupa u Zagrebu, 29. aprila.

Pričala je o popularnosti, tajni svoje zavidne linije, a a i ko joj je od kolega najviše prirastao srcu.

-Mnogo je bilo okolnosti i događaja tokom ovih 50 godina, koje su bile protiv muzike, umjetnosti pa činjenicu da i dalje s jednakim žarom i snimam i pjevam, smatram svojim najvećim uspjehom – izjavila je Neda.

Komentarisala je kako se nosi sa slavom sve ove godine. Ispričala je kako je popularnost nešto što svaka osoba koja se bavi šoubiznism priželjkuje te da ‘nije razumjela kolege kojima to smeta i bježe od javnosti i publike’. Dodala je da ‘privatan život zna nekada trpjeti zbog toga, ali da ako se jasno postavi granica i porodica stavi kao prioritet, nema problema

-Održavati dobru formu i ono što je nasljeđeno kao poklon, može se samo disciplinom – ishranom i vježbanjem osobito u zrelim godinama – dodala je.

Komentarisala je i titulu najseksi bake Balkana, kako je često nazivaju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku-Taj naziv najseksi bake me uvijek nasmije, i nimalo me ne smeta, posebno što se jako ponosim svojim unucima. A riječ baka je najljepša riječ na svijetu – poručila je.

Kako se obrazovala za posve druge poslove, nikada nije mislila da će tako dugo pjevati i baviti se nečim što je bio njezin hobi. Cjelokupna karijera je, priznala je, i više od njezinih očekivanja.

Kad je riječ o kolegama u najboljim odnosima je sa svojim sarajevskim kolegama – Čolom, Bregovićem, Bešlićem, Harisom Džinovićem, ali nemaju puno vremena za druženja.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Lampard preko svog Chelseaja ka opstanku, Son vodi Pijevce ka LP

Čović uputio telegram saučešća porodici Ivice Osima