in

Borac poveo u seriji protiv Zlatibora


Tim iz Čačka na korak do opstanka

U okviru prve utakmice ABA lige tačnije borbe za opstanak u njoj ekipa Borca iz Čačka na svom terenu dočekala je Zlatibor  i na kraju upisala pobjedu rezultatom 85:80. 


FOTO: Borac Čačak / Duško Radišić



Imali su domaći nakon prvih 10 minuta visokih 27:14. U drugom periodu bude se gosti koji ovaj period rješavaju u svoju korist rezultatom 20:14. Nakon dva perioda igre rezultat na semaforu u Čačku glasio je 41:34 u korist domaćeg sastava.

Ponovo dobra igra Borca u trećem periodu koji rješavaju u svoju korist rezultatom 24:19.Nakon 30 minuta igre rezultat je glasio 65:53 u korist domaćeg sastava.

Do kraja Zlatibor uspijeva da smanji visoku prednost, ali za nešto više od časnog poraza nije bilo vremena.

Najefikasniji kod Borca bio je Marko Pecarski sa 23 poena dok je Aleksa Novaković dodao 13. Bolji od ostalih u timu iz Čajetine bio je Dimitrije Nikolić sa 19, odnosno Dušan Kutlešić sa 13.

Mjesto u ABA ligi će osigurati ekipa koja stigne do dvije pobjede. Naredni meč je na programu 4. maja u Čajetini, a eventualna majstorica, igrala bi se 8. maja u Čačku.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa









Komentariši

Written by Redakcija

Uroš Ćertić prozvao Kaju Ostojić: I ja bih sređivao kuću od 80.000 da sam tražio 10.000 eura za noć za trojku na Kopaoniku! – Senzacija

Potresna ispovijest Natalije iz DNK: Odložena emisija jer je djevojku muž skoro ubio od batina, ona potom razbila prozor i pobjegla – Senzacija