in

TEŠKE SU 200 MILIONA DOLARA Dragana, Ceca i Brena nose titulu najbogatijih pjevačica, a evo koja je na prvom mjestu

Slatka-Tajna.Eu

Svetlana Ceca Ražnatović, Lepa Brena i Dragana Mirković decenijama nose titulu najvećih balkanskih zvijezda, a da su zasluženo na toj poziciji potvrdio je i poznati sajt „Celebrity net worth” koji je otkrio da su ove tri pjevačice “teške” čak 196 miliona dolara.

Brenino bogatstvo procjenjeno je na 16 miliona dolara. Pjevačica je prodala više od 40 miliona ploča. Prvi album “Čačak, Čačak” objavila je 1982, a do 2018. nanizala je 18 studijskih albuma, uz brojne kompilacije i nekoliko filmova.

Poslovnu imperiju “Grand produkcija”, koju je izgradila sa dugogodišnjim prijateljem Sašom Popovićem, prodala je za vrtoglavu cifru. Pametno ulaže novac, a posjeduje i nekoliko nekretnina.

Lepa Brena koja je nedavno uslikana kako u “majbahu” dolazi na pijacu, ima vilu na Bežanijskoj kosi koja vrijedi 1,8 miliona evra, ali i druge brojne luksuzne nekretnine uključujući i kuću u Majamiju, stan u Monte Karlu, kao i jahtu od 6 milona evra.

Ipak, prema riječima ovog sajta, Ceca, inače udovica zloglasnog ratnog zločinca i kriminalca koji je pljačkao širom Evrope, prednjači, pa je tako njeno bogatstvo procjenjeno na vrtoglavih 80 miliona dolara.
U svojoj višedecenijskoj karijeri Ceca je izbacila 15 studijskih albuma, ali glavnica njenog bogatstva je naslijeđe od Arkana Ražnatovića – kriminalca i ratnog zločinca.

Ipak, prvo mjesto zauzela je Dragana Mirković, koja slovi za najbogatiju pjevačicu u regionu. Kako su naveli, ona ubjedljivo dominira, a njena imperija procjenjena je na čak 100 miliona dolara.
(express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: Ruski okupatori izgubili prvih 1.000 tenkova od početka agresije, žestoke borbe u regiji Donjetsk…

Mijatović objavio fotografiju s legendarnim trenerom, pa spomenuo Stanivukovića, Dodika, Stevandića…