in

Stvari koje mi je Darko radio mnogo su gore od prevare! Barbara Bobak iznijela nove detalje prekida veze – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Privođenje zbog nesavjesne vožnje je pjevača Darka Lazića ponovo dovelo u srredište interesovanja javnosti. Ono što je takođe privuklo pažnju jeste i raskid sa vjerenicom i koleginicom Barbarom Bobak.

Darko je priveden, a alko-test i test na n.rkotike pokazali su da je folker vozio pod dejstvom alkohola, ali i k.kaina. Sada je progovorila Barbara Bobak i otkrila da je stavila definitivnu tačku na ljubav sa kolegom, kao i da je vijest da je imao dr.gu u krvi nije iznenadila, dok mu je tražila da ga ne vidi kad bude došla u stan po garderobu.

– Kad bih rekla da sam iznenađena ili razočarana lagala bih. Prosto sam otupela i njegov život više nije moj problem – istakla je ona.

– Nismo se vidjeli, čuli smo se kratko. Pričali smo o tehničkim stvarima, stanu, kad da pokupim ostatak garderobe… – navela je uplakana pjevačica.

Barbara je priznala da li su Darkov način života ili nesuglasice uticale na njihov raskid.

– Sve je uticalo, sve se skupilo, odavno, ali njegovo hapšenje nije razlog tome – rekla je pjevačica, a na pitanje da je razlog raskida prevara, ona je odgovorila:

– Da me je varao ili ja njega, to bi se saznalo odmah, stvari koje mi je radio su mnogo gore od toga.

Barbara je otkrila i šta misli o Darkovom privođenju i postupku, kada je u alkoholisanom stanju i pod dejstvom n.rkotika upravljao vozilom većom brzinom od dozvoljene, i to bez vozačke dozvole.

– Nismo u odnosima, a moje mišljenje je isto kao i mišljenje većine naroda – rekla je Barbara, a na pitanje da li je Lazića upozoravala i skretala pažnju na poroke sa kojima ima problem odgovorila je:

– Svakodnevno, po tri puta dnevno, mjesecima. Kad je dosta, dosta je.

Podsjetimo, Lazić je kažnjen sa 200.000 dinara i zabranom upravljanja motornim vozilom od godinu dana.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










 

Izvor: Telegraf.rs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Koronavirus: 797 novozaraženih, šest preminulih

Barcelona isplaćuje kapitene – SportSport.ba