in

Ruski teniser: Đoković ima problema sa psihom, a ne misterioznim virusom

Slatka-Tajna.Eu

Ruski teniser i sedmi igrač svijeta Andrey Rubley govorio je za medije u matičnoj državi o pobjedi protiv Novaka Đokovića na ATP-u Beograd.

Rublev je porazio Đokovića u finalu Beograda 6:2, 6:7 (4-7), 6:0. A poslije meča prvi teniser svijeta govorio je da se još prije Monte Carla osjećao loše zbog bolesti. Đoković je naveo da oporavak traje mnogo duže nego što je očekivao.

“Nije bio kovid, ali ne želim da ulazim u detalje, nije to neophodno. Značajno mi je to uticalo na metabolizam nekoliko sedmica. Radovao sam se Monte Carlu, ali nisam mogao da se spremim. Ipak, gledam pozitivno, ide nabolje, ali jeste malo zabrinjavajuće što se tako osjećam na terenu. Radim stvari koje sam oduvijek radio, smatram sebe jednim od najspremnijih na turu. Nadam se da će biti bolje iz sedmica u sedmicu”, zaključio je Đoković poslije poraza od Rusa.

Rublev je za ruske medije iznio svoje mišljenje o padu tenisera iz Srbije.

“To nema veze s umorom ili bolešću. Stvar je psihološke prirode.Zbog propisa oko covida mjesecima nije znao hoće li igrati i zato je izgubio ritam. Očekivanja od njega su velika i zato neočekivano gubi. Što bude više igrao, imat će više samopouzdanja. Nekoliko pobjeda protiv jakih suparnika vratit će mu samopouzdanje i bit će onaj pravi” istako je Rubley.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad




Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

TJERAJU JE DA JEDE IZMET I IMA SE*S SA KAMILAMA! Ana Korać ispunjava bizarne fetiše muškaraca koji je finansiraju?!

ŽIKA JAKŠIĆ IZA SEBE IMA DVA PROPALA BRAKA: Težak sam za život udvoje