in

Poznati sastavi za utakmicu koja bi mogla mnogo toga odlučiti

Slatka-Tajna.Eu

U subotu 30. aprila trebale su se igrati dvije utakmice, majstorice četvrtfinala play offa za prvaka BiH u futsalu.

Iz MNK Hercegovine na FB stranici ovog kluba koja je u majstorici trebala igrati u Tuzli protiv FC Salinesa stiglo je obavještenje.

„Obavještavamo sve naše prijatelje, navijače sponzore da smo nakon velike tragedije koja nas je pogodila u ime cijelog kolektiva MNK Hercegovina uz saglasnost Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, odlučili da nećemo igrati odlučujuću utakmicu koja je bila na rasporedu ovaj vikend, te nam je dala polufinalistu. FC Salinesu želimo svu sreću u nastavku takmičenja. Sve utakmice Premijer lige BiH kao i futsal lige će početi minutom šutnje.

Svim prijateljima našeg Mile želimo da Bog da snage i vjere u to kako ćemo opet sutra na nekom drugom i boljem mjestu sa njegovim osmjehom bti svi skupa“, stoji u saopštenju na FB stranici, MNK Hercegovine iz Širokog Brijega.

Subota, 30. april,

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Gornji Vakuf/Uskoplje: MNK Sloga – Futsal klub Doboj, SD „Gornji Vakuf Uskoplje „ u 20:45 sati.

„U taboru gornjevakufske Sloge su svjesni da ih očekuje težak meč u majstorici četvrtfinala play offa za prvaka Bosne i Hercgovine u futsalu, te da je ovo jedna od najvažnijih utakmica u istoriji kluba. Svi igrači su spremni i na raspolaganju su stručnom štabu. I ovim putem pozivaju sve prijatelje kluba, simpatizere i navijače da budu uz klub i da zajedno proslave ulazak u polufinale„, stoji na FB stranici MNK Sloge Gornji Vakuf/Uskoplje.

U debitantnoj sezoni u eliti bh. futsala u Futsal klub Doboj su prezadovoljni rezultatima i plasmanom, pobjedom protiv FC Salinesa su se plasirali u četvrtfinale play offa i u dva susreta sa ekipom MNK Sloga Gornji Vakuf/Uskoplje obezbjedili majstoricu koja vodi u polufinale za prvaka Bosne i Hercegovine.

Ismet Nimanović

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ŽIKA JAKŠIĆ IZA SEBE IMA DVA PROPALA BRAKA: Težak sam za život udvoje

DARKO LAZIĆ NAPUSTIO SRBIJU: Nakon skandala sa d.ogom i bahatom vožnjom spakovao kofere i otkrio gdje se sada nalazi – Senzacija