in

Neuspjela zvijezda Premijer lige BiH prisjeća se gola na Camp Nou: “Nezaboravan trenutak u životu”

Slatka-Tajna.Eu

Emilio Nsue podržava svoj tim protiv Barcelone

Ekipa Barcelone u nedjelju će na Camp Nou stadionu dočekati Mallorcu, a Katalonci su naravno veliki favoriti za trijumf u ovom meču.




M. Šljivak



Foto – Screenshot



Tim s Mallorce posljednji bod na čuvenom stadionu osvojio je u oktobru 2010. godine, a donio im ga je donedavni član FK Tuzla City Emilio Nsue.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Neuspjela zvijezda Premijer lige Bosne i Hercegovine prisjeća se prvog pogotka u Primeri u dresu Mallorce, a boljeg protivnika i stadion nije mogao da poželi za takav trenutak.

Igrao se finiš prvog poluvremena kada je Nsue ispratio ubacivanje iz kornera i glavom je postigao gol za veliku radost igrača Mallorce.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

“Nezaboravan trenutak. Bio je to moj prvi gol u Primeri i jedna od najdražih uspomena. Sjećam se kornera, znao sam da ta lopta ide prema meni i potrčao sam silovito prema njoj”, prisjeća se Nsue.

OVDJE pogledajte pogodak kojeg je Barceloni postigao Nsue.

Uvjeren je sada već bivši član Tuzla Cityja da bi Mallorca mogla nakon 12 godina ponovo uzeti bodove protiv katalonskog velikana.

“Veoma je teško uzeti bodove na Camp Nou, ali Barca ne igra dobro u posljednje vrijeme. Volim što u ovakvom trenutku ekipa dolazi na Camp Nou nego da imamo deset uzastopnih pobjeda i samopouzdanje do krova. Imamo tim koji može dosta da trči i trebamo iskoristiti šanse. Dvije ili tri prilike će sigurno biti. Potpisao bih neriješeno istog trenutka”, govori Nsue.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Na kraju je zaključio:

“Mallorca je na pravom putu i uvjeren sam da će ostati u ligi”.

Emilio Nsue je dijete Mallorce. Rođen je na ovom španskom ostrvu i prošao je sve omladinske selekcije kluba. Za prvu ekipu nastupio je 153 puta i postigao je 16 golova.

Ovaj fudbaler je u FK Tuzla City stigao kao veliko pojačanje. Međutim, iskusni fudbaler iz Ekvatorijalne Gvineje nije pokazao previše i on je završio epizodu na Tušnju.

Nsue je ove polusezone odigrao ukupno 10 utakmica u redovima tuzlanskog tima. Postigao je dva gola, po jedan u Kupu i Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa









Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

OPERACIJA USPJEŠNA: Aleksandar Kazić slučajno saznao da boluje od raka

NE UVIĐA PRAVE VRIJEDNOSTI: Ana Kulić o vezi sestre Miljane