in

Moramo da vjerujemo u pobjedu

Slatka-Tajna.Eu

Prve utakmice plej-ofa regionalne ABA lige igraju se u subotu, a košarkaši Igokea M:tela gostuju u Ljubljani kod Cedevita Olimpije.

Igokea je ligaški dio sezone završila na petom mjestu, što znači da nema prednost domaćeg terena i moraće da sruši favorita barem jednom na njegovom parketu ukoliko želi na megdan Partizanu u polufinalnoj seriji.

“Čeka na utakmica protiv ekipe koja ove godine igra izvanredno. Pobijedili su nas u oba ligaška okršaja i sigurno je da imaju ulogu favorita i na kraju krajeva oni brane domaći teren. Ne bih nikoga od njih posebno izdvajao, radi se o jednoj dobroj skupini, imaju nekoliko vrsnih igrača i pred nama je težak zadatak”, rekao je Marko Jošilo, igrač Igokea M:tela, i dodao:

“To je veliki izazov za nas i mislim da moji saigrači i ja treba da se držimo dogovora koji nam je stručni štab predočio i sigurno je da imamo šansu. Ali moramo da budemo na maksimumu, da vjerujemo u pobjedu i naravno da probamo da ih iznenadimo.”

Ovo je druga godina u nizu da Igokea igra plej-ofa regionalnog takmičenja.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Igokea je ravnopravan potivnik sa ekipama kao što su Partizan, Crvena zvezda, Budućnost i Cedevita Olimpija i mislim da je to velika čast za ovaj klub. Gledajući i organizaciju i rezultatski ne zaostajemo puno za većim klubovima”, kazao je Dragan Bajić, trener jedinog bh. predstavnika u ABA ligi.

On je istakao da je ponosan na igrače sa kojima radi, a zatim se osvrnuo i na protivnika.

“Što se tiče ekipe Cedevita Olimpije, stvarno imam veliki respekt prema tom timu i na zadnjem gostovanju u Ljubljani iznio sam mišljenje da su uz sve promjene od početka lige stvorili veoma moćan tim. Oni su favoriti, dobili su na samopouzdanju, igrački kvalitet je neosporan i djeluju kao cjelina i dobro uigran tim. Mi u ove utakmice nećemo ući sa bijelom zastavom, pokušaćemo da pružimo maksimum da ovo što smo spremali za ovu utakmicu ispoštujemo na najvišem nivou. Samo taj pristup i maksimalan fokus na zadatke koje smo sebi postavili može da nam da nadu da ostvarimo pozitivan rezultat”, istakao je Bajić.

Meč u Sloveniji se igra sa početkom od 19 časova, a za plasman u polufinale danas prvi meč plej-of serije igraju i Budućnost i FMP u Podgorici. Taj meč se igra od 21 čas.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Mijatović objavio fotografiju s legendarnim trenerom, pa spomenuo Stanivukovića, Dodika, Stevandića…

Darko Lazić nakon izlaska iz zatvora pobjegao iz zemlje, oglasio se na instagramu evo gdje se nalazi