in

Karleuša je sluđena, teška je: Sin Marine Tucaković otkrio tajne estrade, Nataša Bekvalac je oživjela njegovu pokojnu majku! – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Milan Laća Radulović sa nestrpljenjem očekuje da se pojavi pjesma ,,Izlečena“ koju je za Natašu Bekvalac napisala njegova pokojna majka Marina Tucaković. Iako se spekulisalo da je to posljednja urađena numera, on kaže da je to zapravo pjesma koju je Marina prije smrti svim srcem napisala, što on osjeća dok je sluša.

– To je posljednje remek djelo kome se radovala mama. Stalno je ponavljala kad će da izađe, kad će ova ludača da otpjeva tu pjesmu. Nataši je bilo jako teško da je otpjeva zbog Marine, zato što se u njoj Marina pronašla. Napokon je otpjevala i zvuči božanski, nebeski. Kad sam čuo, kao da je majka oživjela. Nadam se da će Nataša što prije da je objavi – govori Laća i dodaje:

– Zadržaću pravo mi je omiljena Marinina pjesma, koju je Ceca otpjevala. Mene dosta opisuje stih ,,Dok se s tobom tajno viđam u metrou svoje duše“, to zapravo znači susret sa pokojnikom. Najlakšu saradnju imam sa Marijom Šerifović. Na keca smo se pronašli. Sa Natašom je jako lako, kao i sa Elenom Kitić. Sa Jelenom Karleušom zna da bude teško. Mijenja mišljenja. Čas joj je nešto super, pa je sluđena. Milan Stanković je težak isto. Ja sam njemu rekao da za njega nikad neću da pišem tekstove. Njemu je nešto fenomenalno super, onda poslije mjesec dana bi sve da mijenja. On je perfekcionista, ja nisam, ja sam boem, jedna zamlata, dobar zanatlija – priča Laća za Star.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ko je bio Mino Rajola, od pica majstora do najmoćnijeg agenta svijeta

Ukrajina: Ruski raketni napad onesposobio zračnu luku u Odesi; Izvršena razmjena zarobljenika