in

Darko Lazić nakon izlaska iz zatvora pobjegao iz zemlje, oglasio se na instagramu evo gdje se nalazi

Slatka-Tajna.Eu

Pjevač se našao u centru skandala nakon privođenja zbog čitavog niza prekršaja koje je napravio u saobraćaju.

Nakon što je policija privela Lazića zbog prekoračenja brzine, upravljanjem vozilom bez vozačke dozvole i pozitivnog testa na prisutnost alkohola i kokaina, on je spakovao kofere i otišao iz zemlje.

Naime, Darko je otputovao u Švajcarsku, nedaleko od Ciriha, gdje 7. maja treba da bude otvoren novi restoran, a Lazić će pjevati.

Sinoć je pjevač bio u restoranu sa svojim timom saradnika iz Švajcarske, ostali su do jutra, Darko je zapjevao, ali je pio samo Koka Kolu.

Inače, Darkov tim vodi računa o njegovom ugledu, pa su mu za njegovo dobro branili da se opija i da konzumira nedozvoljene supstance, a pjevač im je više puta obećavao da će prestati sa tim. Ipak, to nije bilo baš tako, a čini se da je sada, nakon još jednog skandala, odlučio da stvarno poradi na tome i cijelo veče je pio samo sokove.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Iako nije popio, cijelo veče mislio je na svoju sada već bivšu devojku Barbaru Bobak. Kako piše Nova.rs Darko ju je nekoliko puta zvao putem video poziva, a na Instagramu je podijelio jedan stori posvećen upravo njoj.

Darko je snimio atmosferu u restoranu tokom pjesme njegove koleginice Aleksandre Mladenović “Ljubav ili ludilo” i kratko napisao: “Samo ti fališ”.
(express/nova.rs)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Moramo da vjerujemo u pobjedu

Koronavirus: 797 novozaraženih, šest preminulih