in

Smrt se nadvila nad poznatim klubom, legenda poručila: “Utakmice više neće biti iste”

Slatka-Tajna.Eu

Podolski se oglasio

Poljski Gornik danas je objavio tužne vijesti.




E. Ganibegović



Putem službene web stranice poljski klub obavijestio je o smrti Malgorzate Daszek. Ova 90-godišnjakinja je na stadion u Roosevelt Streetu odlazila od 1948. godine, dakle od samog početka kluba i smatrana je najvećim navijačem ovog kluba.

“Informacija o smrti gospođe Malgorzate Daszek iznimno je tužna. Bila je osoba velikog srca, uvijek je bila nasmijana kao prava baka svakome ko ju je imao zadovoljstvo poznavati. Ova vijest nas lično pogađa s velikim žaljenjem i osjećajem gubitka voljene osobe” čitamo na portalu gornikzabrze.pl.

“Gospođo Malgorzata, ne opraštamo se od vas! Vidimo se na nebu! Izražavamo sauosjećanje svoj porodici, rodbini i prijateljima, upućujemo saučešće u ime cijelog kluba. Ovo je veliki gubitak i tuga za sve nas”, dodaje se.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Dirljive riječi oproštaja na društvenim mrežama objavila je i najveća zvijezda kluba, Lukas Podolski.

“Od danas utakmice u Zabrzeu više neće biti iste. Ujutro je gospođa Malgorzata, koja je posjećivala Gornikove utakmice od 1948. godine, otišla na nebo. Ovo je ogroman gubitak za cijelu porodicu Gornika. Želio bih izraziti saučešće najbližima gospođe Malgorzate”, napisao je nekadašnji reprezentativac Njemačke.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa










Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

DRUGARICA NESTALE MARIJANE O POSLJEDNJEM RAZGOVORU SA NJOM: Rekla mi je rečenicu koju ne znam kako da protumačim… – Senzacija

NEODOLJIVA BILLIE: Marija Omaljev Grbić uhvatila kćerkine prve riječi