in

Luna i Marko na sudu: Ljubav je bila velika, ali ovako dalje ne može

Slatka-Tajna.Eu

Luna i Marko su, po napuštanju treće sezone rijaliti šou-programa „Zadruga“ postali jutjuberi, a, pored video sadržaja namjenjenog za široku publiku, postoji i onaj samo za članove koji su spremni da za to izdvoje određenu svotu novca na mjesečnom nivou kako bi gledali ono što ostali ne mogu da vide.

Međutim, upravo protiv njih, i pored velike ljubavi, Marko je najavio tužbu u nedavnoj objavi na društvenim mrežama.

– Sve slike i video snimci koje postavljamo u „štabu“ podležu autorskim pravima i strogo je zabranjeno i zakonom kažnjivo objavljivati na drugim platformama. Još jednom vas molimo da ove slike koje objavljujemo samo za članove nikako ne dijelite jer možete imati problem sa zakonom – poručio je Miljković na početku izlaganja.

– Probali smo fino evo već godinu i po dana, ali izgleda da ćemo morati da presavijemo tabak, što se kaže. Ako nećete da poštujete naša pravila molimo vas da se odjavite iz članstva. Veliko hvala svim članovima koji poštuju naše odluke. Ovo je objava za članove na kanalu – dodao je jutjuber.

– Molimo vas da nas shvatite ozbiljno jer više neće biti upozorenja. I ovo želim da svi znate. Nikome nismo dozvolili niti da objavljuje slike iz štaba niti da može da postavi sliku Mije bez da joj sakrije lice (osim članova porodice, ili užeg kruga prijatelja) to će biti pravilo koje će morati da se poštuje još dugo godina.

– Nije problem poslati sliku privatno nekome ko nema mogućnost da bude član pod uslovom da sliku nikako ne dijeli dalje jer to može da se pretvori u problem, ali svako naredno javno objavljivanje bilo kog sadržaja iz štaba biće sankcionisano. Hvala na razumjevanju – nastavio je Marko.

– To što živite na Novom Zelandu ili na Tajvanu ili koristite VPN za sakrivanje adrese, vjerujte, neće nam biti problem da vas nađemo. E, sad, poruka svim istripovanim adminima koji misle da njihovim demonstrativnim odlaskom mi nešto gubimo. Gubite se vi u tri lijepe što se mene tiče ako mislite da ste bilo kome bitni, budite nam hejteri, na tu stoku smo mi odavno navikli – zaključio je Miljković.

Luna i Marko veoma poštuju svoje fanove, ali ipak ne mogu da dozvole da oni iznose u javnost stvari iz njihovog privatnog života.

(express/svetplus)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Biden: SAD neće dozvoliti Rusiji da zastrašuje evropske zemlje zavrtanjem gasa

Utakmica se lomi, ponajbolji defanzivac lige visok 216 cm ide na Dončića…