in

Iznos novca kojeg Benzema pred svaku utakmicu potroši na zavoj za bh. standarde je šokantan

Slatka-Tajna.Eu

Nosi ga već tri godine

Karim Benzema je fudbaler o kojem se najviše priča već sedmicama.




A. Čaušević



Benzema igra zaista fantastično u dresu Real Madrida, posebno u mečevima Lige prvaka što je demonstrirao i prije nekoliko dana.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Nakon što je ranije svojim pogocima izbacio PSG i Chelsea Iskusni Francuz je u prvom meču polufinala zabio dva gola u porazu od Manchester Cityja(4:3) i ostavio Kraljeve u životu.

Sjajni napadač Reala prolazi kroz najbolji period u karijeri, a mnoge zanima zašto na svakoj utakmici igra sa zamotanom desnom rukom.

Benzema zavoj nosi već tri godine. Radi se o medicinskom zavoju koji košta 40 eura što je za bh. standarde zaista impresivna cifra.

Ipak, s druge strane za briljantnog golgetera je to svakako sića obzirom da dnevno zarađuje oko 70.000 eura.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Kada se povrijedio u januaru 2019. godine protiv Betisa počeo je igrati s bandažom. Dojam je da je u međuvremenu počeo da pruža bolje partije nego kada nije nosio zavoja pa je bandaža postala i neki znak sujevjerja kod francuskog golgetera.

Nakon prve informacije o povredi pretpostavljalo se da će Benzema morati na dvomjesečnu pauzu radi operacije slomljenog prsta, ali je on odlučio da sačeka kraj sezone.

Tadašnji trener Solari je potvrdio Benzemino igranje s povredom što je bio veliki rizik pošto se slomljeni dio ruke mora vrlo dobro zaštiti.

Na ljeto 2019. godine Francuz je odlučio da obavi operaciju kako bi prst vratio u normalno stanje jer kost nije zarasla na najbolji način. Međutim, operacija nije obavljena kako je planirano.

Tako se Benzema priključio saigračima i počeo da igra utakmice sa bandažom oko desne šake. Od tada jednostavno nije imao vremena da ode pod nož i riješi problem.

Bandaža je na neki način postala Benzemin zaštitni znak jer igra bolje nego ikad i nezaustavljiv je za sve protivničke odbrane.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa









Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Dubioza kolektiv objavila novu pjesmu, ljudi komentarišu “Vi ste genijalci” – Mondovizija

U BRAKU SAM BILA FENOMENALNA: Dalila tvrdi da život nije završio