in

“GOSPODIN SAVRŠENI” TESTIRAO SA KOJOM DJEVOJKOM IMA HEMIJE: Vreli dodiri i tragovi po tijelu

Slatka-Tajna.Eu

Djevojkama je u goste došla ekspertica iz ‘Braka na prvu’ Sanela Kovačević Nelly, koja je za današnji zadatak zamislila da djevojke dodiruju Tonija, no nekima od njih to nije bilo po volji.

Novi je dan i Maria je donijela pismo u kojem Toni poziva djevojke da mu se pridruže na terasi. U goste im je došla ekspertica iz ‘Braka na prvu’ Sanela Kovačević Nelly, spisateljica i stručnjakinja za muško-ženske odnose, koja je za današnji zadatak zamislila da djevojke dodiruju Tonija.

– Dodir mi je jako važan u ljubavnom odnosu jer je praktički to jedini način da iskažete tu hemiju koju osjećate. Nekad ljudi umisle da ima kemije, a bez dodira to nije to – rekao je Toni. 

Karolini i Polini se ne sviđa današnji zadatak jer tvrde da ne vole dodire. Toni je imao povez na očima pa nije mogao vidjeti koja ga djevojka dodiruje, a Danijela ga je lagano grebla. Toniju su se svidjeli njezini dodiri dok je Polinine doživio je kao nevoljko odrađivanje zadatka.

Iduća je bila Josipa koja ga je dirala po donjem djelu abdomena i na kraju ga poljubila u vrat, a Toni je pretpostavio o kome je riječ. Iduća je bila Karolina, koja ga je dirala po dlanovima, a Toni je prepoznao taj dodir. Nakon nje došla je Stankica, koja ga je zagrlila i poljubila u vrat, a Toni i je i ovaj put znao o kome je riječ.

Amra ga je nervozno primila za ruke i za kraj ga poljubila u vrat, a Toni je komentirao kako je sve napravljeno u žurbi. Maria ga je uhvatila za ruke i tako držala neko vrijeme, a Toniju je takav dodir bio neprirodan i nije osjetio kemiju. Najviše su mu se svidjeli dodiri Danijele, Karoline i Stankice da bi ipak izdvojio Stankicine dodire te je odlučio s njom provesti ostatak dana.

Dijana je napustila vilu,a gledatelji su nezadovoljni pa su pisali da će Toni otjerati sve osim kamermana.

(Express/24sata)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Je li ugrožena isporuka plina Hrvatskoj od ruskog Gazproma?

Dončić i Dalas nadigrali Jutu za polufinale Zapada