in

DRUGARICA NESTALE MARIJANE O POSLJEDNJEM RAZGOVORU SA NJOM: Rekla mi je rečenicu koju ne znam kako da protumačim… – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Pobednici regionalnog Velikog Brata Marijani Seifert (37) od utorka 27. aprila se gubi svaki trag, a policija već treći dan intenzivno traga za njom.

Potraga je fokusirana na područje reke Save, jer su njene lične stvari pronađene kraj mosta Mladosti, u blizini naselja Savica, gde Marijana i njen suprug Karlo stanuju.

Policija proverava pozive i poruke koje je Marijana razmenjivala neposredno pred nestanak, a među osobama koje su neposredno pred nestanak razgovarale sa njom je Tamara Janković, sa kojom je zajedno učestvovala u Velikom bratu 2011. godine.

Tamara je za Telegraf Jetset otkrila da je sa Marijanom poslednji put bila u kontaktu u nedelju na Uskrs, te je vidno potresena ispričala kako je tekao njihov razgovor.

– Čule smo se u nedelju, čestitala mi je Uskrs i dogovarale smo se da se vidimo. Htela je da dođe u Beograd da se vidimo. Bila je raspoložena, šalila se kako ćemo postati pre jer ona ima sina, a ja ćerku. Rekla mi je da je konačno zadovoljna i da joj je posao sa tetoviranjem lepo krenuo – govori Tamara dodaje.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Nisam ni naslućivala da će nešto ovako da se desi. Marijanu odlično poznajem i znam da nikada ne bi ostavila sina i ćerku, njoj su deca bila sve. Stalno mi je pričala o sinu. Kada sam čula tu strašnu vest odmah sam je pozvala ali sam videla na viberu da tada već dva dana nije bila aktivna. Ni dan pre nestanka nije bila online. Shvatila sam da se nešto nije u redu – govori bivša rijaliti učesnica i nastavlja.
– Nakon toga sam presabirala po glavi šta smo sve pričale i šta mi je govorila. Sećam se, da mi je u poslenje vreme stalno govorila kako sam srećna, stalno je potencirala na toj sreći. Govorila mi je da joj je drago što sam srećna i da vidi sreću kod mene. Ne znam kako to da protumačim. Nije mi se žalila na muža, govorila je samo da je sve u redu – rekla je Tamara i objasnila da je uz Marijanu bila i tokom teškog perioda.

– Ranije mi je pričala sa kakvim problemima se susretala u vezi sa Nemešem. Nakon razvoda od njega mi je govorila da je sve ostavila iza sebe, da se ne čuju više i da je spremna da ide dalje. Plašila se stalno osude javnosti. Za ovog muža mi je rekla samo da je sve u redu i da se dobro ponaša. Stvarno ne mogu ni da zamislim šta je moglo da se desi, ali sam ubeđena da nije osoba koja bi sebi naudila – zaključila je Tamara.

Kurir.rs

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Gradonačelnik Goražda za N1: Cijeli grad je zatvoren, ostajemo koliko treba

Smrt se nadvila nad poznatim klubom, legenda poručila: “Utakmice više neće biti iste”