in

ŽENA HOĆE DA ME OSTAVI, PUSTITE ME, PLATIĆU Ovako se drogirani Darko Lazić pravdao policiji kad su ga zaustavili, tvrdio je jedno – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Pevač Darko Lazić priveden je jutros oko 4 sata na auto-putu kod Sava centra, kada ga je zaustavio presretač jer je na mestu na kome je ograničenje 80 vozio 117 kilometara na sat.

Kako saznajemo, Laziću je izmereno 0,91 promila alkohola, a bio je pozitivan i na kokain na droga testu. Osim toga utvrđeno je da je vozio bez vozačke dozvole koja mu je oduzeta u decembru 2013, godine.

– Lazić je zaustavljen blizu jedne benzinske pumpe, a kada je shvatio da je u problemu, pokušao je da se izvuče. Navodno je pominjao da ima emotivne probleme, te da se posvađao sa suprugom koja želi da ga ostavi. Rekao je i da je spreman da plati kaznu, samo da ga puste – otkriva izvor Kurira.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Folker je sve vreme ponavljao da ništa nije pio, a kada je alko-test pokazao da ima 0,91 promil, slegao je ramenima i dodao da je možda popio “nekoliko pića u jednom restoranu” – kaže naš sagovornik.

Samo nekoliko sati pre privođenja pevač je bio na žurki kod poznatog boksera Marka Nikolića:

Kurir.rs

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ĐOLE KRALJ NAKON „ZADRUGE“: Filip Car ide bez milosti do kraja

Zakon koji štiti LGBTIQ u BiH prvi put djeluje