in

Pogledajte koje fudbalske klubove je mogao da kupi Mask umjesto Twitter-a

Slatka-Tajna.Eu

Vijest da je milijarder Ilon Mask za oko 41 milijardu evra kupio Twitter već danima je glavna priča u medijima širom svijeta. Najbogatiji čovjeka na svijetu, prema listi Forbsa, kupio je ovu popularnu društvenu mrežu, a “Transfermarkt.de” objavio je listu od 15 fudbalskih klubova koje je Mask mogao da kupi za isti iznos.

Na oko 250 milijardi evra procjenjeno je bogatstvo Maska koji je veliku svotu novca izdvojio da bi kupio Twitter, a da se odlučio da ulaže u najvažniju sporednu stvar na svijetu mogao je da u svom vlasništvu ima i po mnogo čemu najbolje klubove u Evropi.

“Transfermarkt.de” napravio je pomenutu listu kubova koje je Maska mogao da kupi da se odlučio za fudbal. Na listi su naravno španski velikani Barselona i Real Madrid koji su jedini koji vrijede više od četiri milijarde evra.

Dalje sljedi još pet velikana Bajern, Mančester junajted, Liverpul, Mančester Siti i Čelsi čija je vrijednost procjenjena na između tri i četiri milijarde evra.

Na listi su i tri kluba čija je vrijedost između dvije i tri milijarde evra i radi se o Arsenalu, PSŽ-u i Totehemu.

Listu od 15 klubova koje je Mask mogao da kupi zatvaraju Juventus, Borusija Dortmund, Atletiko Madrid, Inter i Everton.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Prema procjenama ovog specijalizovanog sajta za cijene fudbalera i fudbalskih klubova pomenutih 15 klubova vrijedi tek nešto više od 40 milijardi evra što znači da je Mask mogao da bude vlasnik nekih od najtrofejnijih klubova Starog kontinenta.

FOTO: Transfermarkt.de

 


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“Zar ovako braćo Rusi?” Srbija u šoku nakon Putinove izjave o Kosovu

Logo Doll | Special