in

KAD JE DOSTA, DOSTA JE: Barbara Bobak izniijela nove detalje prekida veze: Odavno se sve skupilo – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Barbara je probleme sa Darkovim porocima uvidela još ranije

Mlada pevačica Barbara Bobak i popularni pevač Darko Lazić definitivno su stavili tačku na svoju romansu, a Barbara je za Telegraf.rs govorila o krahu ljubavi i odnosu sa pevačem.

Naime, Lazić je juče, 27. aprila, priveden zbog prekoračenja brzine, on je podvrgnut i droga i alko testu, koji su pokazali da je pozitivan na kokain, a izmereno mu je i 0.91 promil alkohola u organizmu.

Barbara ističe da nije iznenađena, niti razočarana Darkovim ponašanjem. Navela je i da su se nakon skandala čuli, a da je jedna od tema bila i njeno iseljenje, tačnije premeštanje ostataka stvari iz stana u kom su zajedno živeli u Novom Sadu.

 Kad bih rekla da sam iznenađena ili razočarana lagala bih. Prosto sam otupela i njegov život više nije moj problem – rekla je Barbara za Telegraf

– Nismo se videli, čuli smo se kratko. Pričali smo o tehničkim stvarima, stanu, kad da pokupim ostatak garderobe… – navela je pevačica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Pitali smo Barbaru da li su Darkov način života ili nesuglasice uticale na njihov raskid.

– Sve je uticalo, sve se skupilo, odavno, ali njegovo hapšenje nije razlog tome – rekla je pevačica, a na pitanje da je razlog raskida prevara, ona je odgovorila:

 Da me je varao ili ja njega, to bi se saznalo odmah, stvari koje mi je radio su mnogo gore od toga.

Barbara je otkrila i šta misli o Darkovom privođenju i postupku, kada je u alkoholisanom stanju i pod dejstvom narkotika upravljao vozilom većom brzinom od dozvoljene, i to bez vozačke dozvole.

– Nismo u odnosima, a moje mišljenje je isto kao i mišljenje većine naroda – rekla nam je Barbara, na pitanje da li je Lazića upozoravala i skretala pažnju na poroke sa kojima ima problem, odgovorila je:

– Svakodnevno, po tri puta dnevno, mesecima. Kad je dosta, dosta je.

Alo.rs

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: Dvije snažne eksplozije odjeknule u Kijevu, Poziv na osnivanje suda za procesuiranje zločinaca iz Ukrajine

Rekao je kada izađem iz zatvora da će da me “izrešeta”