in

ČUDNO JE SLUŠATI NOVE PJESME OD PJEVAČA KOJI NIJE ŽIV: Novi album Sinana Sakića nazivaju morbidnim

Slatka-Tajna.Eu

Nezaobilazno je pomenuti komentare vezane za najnoviji album rahmetli Sinana Sakića. Neki od komentara glase da je morbidno slušati nove pjesme pjevača koji više nije među nama.

Neki opet kažu neka mu je rahmet, ali je to tužno ili šta već. A svi slušaju pjesme, milionski pregledi a našao se neko da kaže da je morbidno jer pjevač nije živ.

Sinan je pjesme snimio za života. I to 22 pjesme od kojih je jedan album objavljen za njegovog života, a preostali dio je objavljen nedavno na Youtube, pjesma po pjesma jer je pola objavio, a pola htio nešto kasnije. Ali, eto nije mu se dalo.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Šta u tome ima loše, kažu njegove kolege i odani fanovi kojih nije mali broj. Šta u tome ima loše, baš su čudni, pa slušamo i Šabana i Tomu, Safeta, Mehu, Himzu… To je život, to je uspomena koja ostaje iza onih koji su najbolji. Sve su pjesme dobre, balade, ali najsvježije objavljena „Nije život, samo jedna žena“ uz koju je napravljen i spot je jedna od bržih numera. Ono Sinanovski, kako kažu njegove kolege.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ZVIJEZDE IZ SEHARE SALEM TREBO: Elegantni gospodin

Iz štampe izašla nova dvojezična knjiga Damira A. Saračevića Recept za jedinstvo različitosti Refleksije iz interkulturalne i višejezične svakodnevnice