in

VIKI, BOSANAC I SAŠA POPOVIĆ U KLINČU: Da li si ti normalna, ženo?

Slatka-Tajna.Eu

Žiri „Zvezda Granda“ uvijek je u rasploženju za svađu, a pogotovo ako dođu u sukobe oko kandidata. Kada je došao red na Bosanca da prokomentariše, očitao je bukvicu Viki koja je prethodno upadala u riječ kolegama pokušavajući da odbrani pjevanje svog kandidata.

– Viki bi morala da se upristoji i da se ne bavi svojim prostaklucima tipa dobacivanja žiriju “Da li smo normalni ili nismo”, to nije tvoje niti si određena ni po školskoj spremi da određuješ kakvi smo mi, jer ako se počnemo baviti takvim prostaklucima tvoji kandidati bi trebali tebe da pitaju da li si ti normalna da ih ovako spremiš, tako da nemoj to više da ti se dešava, jer ako ćemo se time baviti po svim osnovama ćemo udarati i nikome neće biti prijatno – odbrusio je Stojković, što je izrevoltiralo Miljkovićevu.

-Prvo prst da spustiš kad sa mnom razgovaraš! Niti si mi otac, niti si mi muž, niti si mi kum, prvo taj prst da zaboraviš. I tvoje te prostačke, vaspitne tamo u svojoj kući rješavaj – stavila mu je do znanja.

Kada je napokon, Bosanac dobio prostora da nastavi da komentariše kandidate, Viki je odlučila da pokaže šta je pravi prostakluk rekavši mu: “Ne se*ri”.

Popović je zaključio da su oni prostački žiri koji je najbolji na svijetu, a zatim apelovao da se ova svađa zaustavi.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Dosta ženo! Dosta! Da li si normalna? Rekla si sve u tri rečenice – vikao je vrhovni sudija dok je sjedio na podu.

Piše: N.N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

PRVA IZJAVA DARKA LAZIĆA NAKON HAPŠENJA – pozelenio od bijesa: “Nisam se drogirao, samo sam pio” – Senzacija

RMC Sport: Rusi mogu na Roland Garros