in

TAMARA ĐURIĆ ODBILA DA SPAVA SA ESTETSKIM HIRURGOM: Zato ličim na Majkla Džekosna

Slatka-Tajna.Eu

Nekadašnja učesnica “Farme” Tamara Đurić operisala je nos u Turskoj kod jednog plastičnog hirurga, a sada je otkrila da operacijom nije zadovoljna.  

-Ja dolazim isključivo kao pacijent i nije mi problem da platim novce, a u naturi mogu ove pjevaljke. Rekla sam mu da popravi nos, koji mi nije uradio kako treba, ali pošto neću da idem da mi gleda nos nego da mi kaže kako planira da ga popravi. Nisam htjela da spavam sa njim, zato me je upropastio. Ja uvijek rado govorim o estetskim intervencijama i uvijek rado dajem savjete koje nekom mogu da pomognu. Samo, moja sugestija je da izbjegavaju ljekare koji ne znaju da rade svoj posao – rekla je.

-Operaciju sam radila prije godinu dana, ali nos je trebao da dobije potpunu drugu formu da dobije za to vrijeme. Doktor je rekao da će dobiti nos tu formu koju je on u glavi svojoj napravio, ali ta forma nikad nije napravljena. Ja doktore gledam samo kao doktore i sve plaćam novcem, ne u naturi. Nemam vremena da na obične razgovore traćim vrijeme, da mi gleda nos po 100 puta, pitala sam ga ponovo da li može da popravim – kaže ona.

– Pitao me je da li mogu da te vidim, ja nemam šta da gledam sa doktorima, idem samo kao pacijent na pregled. Nema veze, popravićemo ga, neću više da ličim na Majkla Džeskona, kako vi kažete. Volim, gotivim njegov lik i djelo, a simbol ljepote je možda po vašim kriterijumima. On jeste bio neki frik, ali i ja sam frik, to nam je zajedničko – objasnila je Tamara.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Piše: N. N.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

EMOTIVNO RAZOREN: Darka Lazića je Brabara Bobak ostavila prije privođenja

Rusi bi mogli na razne načine pokušati utjecati na Finsku i Švedsku