in

Srpska voditeljka varala muža sa Urošem Ćertićem! Kaskader potvrdio: J…. sam je, a i njega ću ako ne prestane da nas maltretira! – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Voditeljka Marija Veljković i njen suprug razvode se navodno zbog Uroša Ćertića, sa kojim je voditeljka bila u tajnoj vezi pola godine, kako piše Svet.

Kako piše izvor Sveta, njihov brak je već bio poljujan i u krizi kada je voditeljka “Slagalice” započela vezu sa poznatim kaskaderom.

– Marija i Uroš živjeli su bukvalno 200 metara jedno od drugog na Dorćolu, tako su se i upoznali. Ona je vodila djecu u vrtić, školu, ponekad bi prošetala psa i prolazila pored Uroševe zgrade, a svakako su se sretali na nekim snimanjima. Sve je krenulo od “zdravo, zdravo” da bi vremenom tim razgovori postajali duži i sadržajniji, da bi onda kako to obično biva, hemija prerasla u nešto više.

– Ako ćemo iskreno dok je trajalo i nije bila neka velika tajna da Marija ide kod Uroša. U kraju se manje više svi poznaju, pa je postalo zanimljivo zašto ona ulazi u tu zgradu. Viđali su se tako oko pola godine, priča se da je na kraju i muž počeo da sumnja, da ju je čak i pratio u nekoliko navrata jer je bila nepažljiva, recimo sređivala se više nego inače kad ide da nešto završi. Njen brak je neko vrijeme i prije tog skandala bio formalan, tako da je nevjerstvo samo konačno presudilo da donesu papire za razvod – priča izvor.

Uroš Ćertić koji je okarakterisan kao glavni krivac što je pukla tikva potvrdio je ovu priču za gore pomenut tabloid.

– Prestanite da me više uznemiravate i poručite i njenom bivšem mužu i njenom advokatu, da j…o sam nju, a j…ću i njega kad je mogao pored takve žene da spava dvije godine, a da nemaju ništa. Samo da mu pojasnim nešto da se ne uzbudi previše, kad mislim da ću da ga j…m ne mislim na se.s i fizički obračun, nego da ću otići na neku nacionalnu televiziju i otkriti šta je sin njegovog brata uradio, a on ništa nije preduzeo povodom toga, ne bude li konačno izvadio moje ime iz usta i prestao da po društvenim mrežama maltretira Mariju i mene. Toliko, doviđenja – izjavio je Uroš vidno bijesan.

ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Jurgen Klopp hvalio Unaija Emeryja, tvrdi da se Liverpoolu neće ponoviti greška Juventusa i Bayerna

STEŽE JE ISPOD JORGANA: Marko Đedović otkrio zašto su se Aleksandra i Dejan pomirili