in

Pjevačeva porodica u crnini na Veliki petak! Marko Bulat progovorio o svemu: Evo šta se dešava u njegovom domu! – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Pjevač Marko Bulat otkrio je način na koji sa ukućanima praznuje Veliki petak i Vaskrs.

– Uspio sam da se sačuvam zahvaljujući toj vjeri u Boga. Vjerovanje u Boga ti ne dozvoljava da se umisliš, pogordiš, da budeš egoističan, prepotentan… Svi smo mi isti pred Bogom. Moj glas, ono sa čime se ja koristim, nije moje, nego božije – to su talenti koje dobiješ po rođenju, ja se samo služim svojim glasom i živim od toga. A neko se pogordi pa kaže:”Ja, pa ja!” – rekao je Marko Bulat, a na konstataciju da takvih ima na estradi, pa čak i među onima koji se deklarišu kao veliki vjernici, pjevač odgovara:

– Postoje lažni vjernici na estradi, zato ja o tome ni ne pričam, ni o sebi ni o svojoj vjeri, niti o njima. Ako stvarno vjeruješ i držiš se toga, a ponašaš se drugačije, onda je tu neki disbalans u pitanju. Ja sam već na prvom albumu imao Konstantinov monogram, tada sam imao svega 23 godine. To nije od juče, to su decenije. Pravi vjernik nikada neće pričati o tome, ja uvijek izbjegavam da o tome govorim. To je toliko intimno pitanje, neki novinari pitaju: “Koliko se često molite Bogu i idete u crkvu?”, a to je kao da su me pitali koliko puta imam se.sualni odnos sa svojom ženom. To je toliko intimno, na takva pitanja ne dajem odgovor. To je ljubav prema Bogu, to mi nije prešlo od porodice, već sam sam spoznao to kod sebe – rekao je Bulat, a onda objasnio zbog čega je bitno da danas u njegovom domu svi budu u crnini.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Za Veliki petak u našem domu je pod obavezno, pod brojem jedan, da svi nose crninu, jer je to najtužniji dan hrišćanstva, kada je Gospod razapet na krst. Nema muzike, svi su u crnom i, naravno, strogi je post. U nedjelju je kraj posta, tucanje jajima sa djecom, polupaju sve živo! Prošle godine mislim da smo oborili ginisovu knjigu rekorda koliko smo jaja razbili – prisjeća se pjevač i dodaje:

– Raduju se djeca, prenio sam to na njih. Djeca farbaju jaja, ja im prenosim tu umjetničku neku foru, koristimo i pastele, koje ne mogu da se prime, pa ostaju sve šare – otkrio je pjevač.


ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Jelena Karleuša promijenila ime u Jovana Fox, evo o čemu se radi! – Senzacija

‘DOBROVOLJAČKA’ PONOVO NA STOLU TUŽILAŠTVA BiH: Podignuta optužnica protiv Ejupa Ganića i još DEVET OSOBA