in

NOVI SNIMAK SEKSA PRIJETI KIM KARDASHIAN: Samo preko mene mrtve

Slatka-Tajna.Eu

Rijaliti zvijezda Kim Kardašijan navodno se “obratila advokatima” kako bi joj pomogli da spriječi da u javnost procuri još eksplicitnih snimaka seksa koje je snimila sa bivšim partnerom Rejom Džejom.

Vivid Entertainment je 2007. godine izdao DVD pod naslovom “Kim Kardashian, Superstar”, koji je uključivao snimak seksa nastao 2002. godine, a koji je i proslavio ovu rijaliti zvijezdu.

-Kim zna da je Rej Džej snimio još nekoliko njihovih scena. Neke od njih su nevjerovatno intimne – rekao je povjerljivi izvor za The Sun.

-To će se ponovo dogoditi samo preko mene mrtve – navodno je Kim poručila advokatima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Nije jasno je li i ovaj snimak, koji bi mogao ugledati svjetlost dana, dio navodnog drugog snimka seksa koji se nalazio na hard disku za koji je starletin bivši suprug Kanje Vest tvrdio da ga je kupio od Reja Džeja.

-Otišao sam do Reja i te noći uzeo njegov laptop. Sreo sam se s muškarcem na aerodromu, uzeo noćni let, vratio se nazad i u osam časova ujutro sam joj dostavio taj laptop. Plakala je kad ga je vidjela. A znate li zašto je plakala kad je ugledala laptop? Jer ju je podsjetio na to koliko je bila iskorišćena – rekao je nedavno slavni reper.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Goal Profits Football Trading Community | Membership

“OD OVE PJESME KUPIO SAM STAN I AUTO” Šerif Konjević pliva u parama i stavljaju mu krunu – sve zbog jedne pjesme – Senzacija