in

NINA BADRIĆ NA MALDIVIMA: Odmor u raju

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Nina Badrić prije nekoliko dana spakirala je kofere i uputila se na egzotični odmor. Njeno odredište bili su Maldivi.

Od tamo svakodnevno šalje izazovne fotografije u kupaćem kostimu, a sada je poznato i ko je iza objektiva

Pijesak, more, sunce, sol u kosi i bezbrižan odmor, to je ovih dana svakodnevica Nine Badrić koja je pobjegla na Maldive. Priuštila si je odmor iz snova u ovom tropskom raju o kojem mnogi maštaju.

Da zbilja maldivsko otočje očarava na prvu, potvrdila je i pjevačica koja ne odolijeva često pokazati putem Instagrama koliko uživa. Fotografije s plaže ili bazena, u kupaćem kostimu gdje do izražaja dolazi njezina figura, dobivaju samo pohvale pratitelja s društvene mreže.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Pjevačica je otkrila da se provodi s prijateljicom, beogradskom advokaticom Nevenom Jeličić. Fotografija s Nevenom nastala je nakon večere u jednom restoranu, u kojom je uživala u večeri i druženju s lokalnim stanovništvom.

Dvije prijateljice dane provode u morskim radostima, vožnji biciklima po otoku, dok su večere rezervirane za finu hranu i piće.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Legenda udomila psa s ulica LA, a navijačima jednog kluba posebno će se svidjeti njegovo ime

ŠOK DETALJI IZ ĆELIJE! Darko Lazić agresivan i bahat: Urla na sav glas i ponavlja samo jedno! Nikako da se opameti – Senzacija