in

Legenda udomila psa s ulica LA, a navijačima jednog kluba posebno će se svidjeti njegovo ime

Slatka-Tajna.Eu

Lineker oduševio

Legendarni fudbaler Gary Lineker s ulica Los Angelesa udomio je jednog psa. 




E. Ganibegović



On je sa svojim novim krznenim ljubimcem prevalio put preko Atlantika od Kalifornije do Ujedinjenog Kraljevstva i objavio fotografiju na Twitteru s njim.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Lineker je bio sav nasmiješen dok je pozirao za sliku sa svojim novim ljubimcem, koji je sada sigurno sletio u Ujedinjeno Kraljevstvo nakon što je spašen s ulica Los Angelesa.

Na Twitteru je napisao: “Upoznajte Filberta, novog i već jako voljenog člana obitelji Lineker. On je spašen s ulica Los Angelesa. Upoznao sam ga preko njegovog udomitelja i prijatelja Reggieja na nedavnom odmoru, i bila je to ljubav na prvi pogled. Predugo sam bio bez psa.”

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Veliki navijač Leicestera Lineker, koji je postigao 103 gola u 216 utakmica za klub, ostavit će navijače Lisica oduševljene imenu koje je dao svom novom psu. 

Stadion Filbert Street bio je dom Leicester Cityja više od 100 godina između 1891. i 2002. i zauzima posebno mjesto u srcima navijača Leicestera.

Od tada su se preselili u King Power, ali Linekerovo ime za njegovog novog ljubimca znak je na toliko voljeni klub i stadion.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa










Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U četvrtak stabilnije, uz buru, ali na kopnu još posvuda ne i suho

NINA BADRIĆ NA MALDIVIMA: Odmor u raju