in

DJEVOJKE MI TRAŽE EKSPLICITNE FOTKE: Xander je oprezan

Slatka-Tajna.Eu

Od kako je uplovio u muzičke vode pjevač Aleksandar Misojčić, poznatiji kao Xander trudi se da privuče pažnju osim glasom, upečatljivim stajlinzima, ali i zgodnim tijelom u koje ulaže mnogo truda. Jedan je od rijetkih koji priznaje da trenira zbog sebe, ali i pogleda djevojaka.

– Ne krijem ja to jer kada se bavite šoubiznisom bitno je da izgledate lijepo. Ja se trudim zaista što više mogu, jer dosta radim pa ne mogu da se posvetim treningu onoliko koliko želim- istakao je pjevač.

Zahvaljujući učešću u “Zvezdama Granda” stekao je veliku popularnost, a svakodnevno ga pripadnice nježnijeg spola zaustavljaju kako bi se slikale sa njim. Priznaje da mu se devojke udvaraju na svakom koraku, što mu itekako imponuje.

– Dobijam razne poruke i videe non stop, ali živimo u eri društvenih mreža kada je sve to nekako dostupna, mislim svako može da ti pošalje poruku, a samim tim ima mogućnost da ti pošalje video kakav hoće. Traže i meni djevojke da im šaljem moje eksplicitne fotografije, ali ja nisam u tom fazonu nešto, ja nekako to više volim uživo. Javna sam ličnost i to vrlo brzo ispliva, a ja se ne bih osjećao lijepo, prvenstveno zbog moje porodice i prijatelja- priznao je Xander.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/ Grand)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Majami eliminisao Atlantu, Bogdanović nije igrao zbog povrede

NIJE MU IZLAZILA MELODIJA IZ GLAVE: Peđa Medenica bio opsjednut “Cipelama”